Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών ευχαριστεί!

the roots web banners 06

Ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών ευχαριστεί!
02.04.2024 | 13:53

Ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών ευχαριστεί!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Με το τέλος του Τριημέρου Εθελοντικής Αιμοδοσίας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου " Ο Άγιος Παντελεήμων", εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όλες και όλους τους φίλους και τα μέλη, για τη μαζική  προσέλευσή τους και την εξαιρετική, ανιδιοτελή, για ακόμη φορά, προσφορά σε 366 φιάλες ζωής κι αγάπης!

Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το προσωπικό της κινητής μονάδας του νοσοκομείου "Αμαλίας Φλέμινγκ", τον διοικητή και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, που στηρίζουν υλικά κι ηθικά κάθε εκδήλωσή μας, τις εθελόντριες/ες του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λήμνου, για την πολύτιμη βοήθειά τους σε ό,τι τους ζητήσουμε, καθώς και την κα Μαρίτα Κουρουνιώτου, τον κο Κώστα Τάντο, τον κο Νίκο Μπογιατζόγλου, κο Γιώργο Κουντούρη και τον κο Παναγιώτη Καραφιλιππου για την υποστήριξή τους.

Επίσης τους καθηγητές και σπουδαστές/στριες του Τμήματος Νοσηλευτικής ΙΕΚ Λήμνου και τους φοιτητές/ τριες του Πανεπιστημίου Λήμνου, που βοήθησαν, ενημερώθηκαν και πρόσφεραν αίμα συνεισφέροντας με τη σειρά τους στη μεγάλη εθελοντική προσπάθεια.

 Τέλος, συγχαίρει όλες κι όλους τους νέους Εθελοντές Αιμοδότες-διάφορων ηλικιών, οι οποίοι με ενσυναίσθηση και πνεύμα εθελοντικής προσφοράς πήραν το βάπτισμα του πυρός, δείχνοντας ότι η εθελοντική αιμοδοσία, βρίσκει άξιους και τακτικούς αιμοδότες στα πρόσωπά τους.

Ο Σύλλογος τέλος, ευχαριστεί τον Δήμο Λήμνου για την γραφική ύλη, τις αφίσες κι άλλα έντυπα, που προμήθευσε στον Σύλλογο και ίνει ραντεβού για την επιπμενη αιμοδοσία, τον προσεχή Ιούλιο. 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel