Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Και οι άντρες βάζουν κιλά μετά το γάμο

banner roots

Και οι άντρες βάζουν κιλά μετά το γάμο
23.01.2014 | 12:11

Και οι άντρες βάζουν κιλά μετά το γάμο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Και οι άνδρες επαναπάυονται και παραμελούν την εξωτερική τους εμφάνιση μετά τον γάμο αφού σύμφωνα με μια νέα έρευνα προκυπτει το συμπέρασμα ότι όπως οι γυναίκες και εκείνοι είναι πιο πιθανό να βάλουν κιλά αφότου παντρευτούν.


Η Dr Jerica Berge από το πανεπιστήμιο της Μινεσότα και η ερευνητικής ομάδα χρησιμοποίησαν στοιχεία από το πρόγραμμα «Project EAT», το οποίο παρακολούθησε τη διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα και το βάρος περίπου 530 νεαρών ενηλίκων από τις μεσοδυτικές πολιτείες.

Πάνω από τους μισούς παντρεμένους άντρες, ποσοστό 58,5%, βρέθηκαν υπέρβαροι, συγκριτικά με το 39,8% των γυναικών, ενώ ζύγιζαν κατά 13% παραπάνω από άλλους άντρες που δήλωσαν ότι ήταν ελεύθεροι, ή είχαν σχέση.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, σχολίασαν από μόνοι τους ότι ο λόγος ήταν απλός: «Ο γάμος προκαλεί κατάθλιψη στους άντρες» είπε ένας.

Ένας άλλος, που ήταν παντρεμένος για πάνω από δέκα χρόνια συμπλήρωσε: «Το 25% των υπέρβαρων, παντρεμένων αντρών, απλά αφήνεται, ενώ το 75% ασχολείται με την καριέρα του και όχι με το φαγητό που βάζει στο στόμα του».

Πηγή: nooz.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το