Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Γυναικείο βιάγκρα θα αυξάνει τη λίμπινο και θα κόβει την όρεξη

banner roots

15.01.2014 | 08:51

Γυναικείο βιάγκρα θα αυξάνει τη λίμπινο και θα κόβει την όρεξη

Συντάκτης:  Ανδρέας Τσεκούρας
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Κοντά στη δημιουργία ενός ροζ χαπιού τύπου βιάγκρα για τις γυναίκες, που πέραν της αύξησης της λίμπιντο, θα περιορίζει την όρεξη, βρίσκονται βρετανοί επιστήμονες και αναμένεται στην αγορά τον επόμενο χρόνο.

Ερευνητές της ORLIBID, της βρετανικής εταιρίας που παρασκευάζει το χάπι, ελπίζει ότι θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του 2015.

Ο Mike Wyllie, μέλος της επιστημονικής ομάδας που κατασκευάζει το χαπάκι δήλωσε στη Daily Mail: «Θα κάνει για όλες. Από εκείνες που αντιμετωπίζουν σεξουαλική δυσλειτουργία που καταστρέφει τις σχέσεις τους μέχρι εκείνες που απλά θέλουν να κάνουν τη σεξουαλική τους ζωή ακόμη πιο "πικάντικη"».

Η συνθετική εκδοχή της μελατονίνης -ορμόνης που συνήθως συνδέεται με το μαύρισμα, αλλά και με την όρεξη- το χάπι ενεργεί στον εγκέφαλο για την αύξηση της επιθυμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι φαρμακευτικές εταιρίες γνώριζαν κάποτε για την επίδραση της μελατονίνης στη λίμπιντο, ωστόσο προσπαθούσαν να βρουν τον τρόπο να την παράξουν σε μορφή χαπιού παρά σε ενέσιμη.

Το χαπάκι έχει λιγότερες παρενέργειες και θα πρέπει να αποδειχθεί ότι δεν είναι εθιστικό, αν και υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ναυτία.

Η ORLIBID πρόκειται να διεξάγει τρεις ακόμη κλινικές μελέτες για τις επιδράσεις στις γυναίκες προτού το διαθέσει στις αγορές. Η λήψη του 15 λεπτά πριν από την ερωτική πράξη, θα ενισχύει τη σεξουαλική επιθυμία για δύο και πλέον ώρες.

Το όνομά του είναι προς το παρόν ORL101 και οι δημιουργεί ελπίζουν ότι θα βοηθούν στη σεξουαλικότητα χωρίς να την υπερτροφοδοτεί.

Η τιμή του δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, αλλά είναι πιθανό να κυμανθεί σε αυτήν του ανδρικού βιάγκρα.

Πηγή: Telegraph

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το