Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Your style rocks: 3 rock στυλ που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας!

the roots web banners 06

Your style rocks: 3 rock στυλ που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας!
01.12.2022 | 09:30

Your style rocks: 3 rock στυλ που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Το rock δεν αποτελεί μόνο ένα είδος μουσικής αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία και έναν τρόπο ζωής, δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ανήκει στην κατηγορία των διαχρονικών fashion trends που υιοθετούνται ανεξαρτήτως εποχής από ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων. 

Αν λατρεύετε το rock στυλ ντυσίματος ή θέλετε απλώς να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας και να υιοθετήσετε ένα διαφορετικό look αλλά δεν ξέρετε πως να το πετύχετε, παρακάτω θα βρείτε 3 στιλιστικές προτάσεις για rock ντυσίματα που θα γοητεύσουν!

Sporty rock με biker κολάν

Τα ποδηλατικά κολάν είναι ένα από τα πιο hot fashion trends και μπορούν να αποτελέσουν την βάση για ένα υπέροχο και πρωτότυπο rock σύνολο. Φορέστε ένα μαύρο κατά προτίμηση ποδηλατικό κολάν με διακριτική λάμψη και συνδυάστε το με ένα κομψό μαύρο ζιβάγκο. Για να σπάσετε την μονοχρωμία αναζητήστε ένα leather jacket με ασημένια τρουκς τα οποία μπορείτε να ταιριάξετε με ασημένια κοσμήματα σε minimal σχεδιασμό και ολοκληρώστε το look σας με δερμάτινα μποτάκια ή sneakers για να δώσετε ένα πιο χαλαρό και sporty ύφος στο outfit σας. Θα είστε το απόλυτο rock fashion icon!

Rock glam με τούλινη φούστα

Για εντυπωσιακές βραδινές εξόδους με rock χαρακτήρα η πρότασή μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον συνδυασμό της αγαπημένης σας τούλινης φούστας με αρβυλάκια. Η φούστα σας δεν είναι απαραίτητο να είναι μαύρη για να αποπνέει το rock ύφος που επιθυμείτε, ωστόσο ο συνδυασμός της με μαύρα στοιχεία είναι must ώστε το look σας να μην θυμίζει σε τίποτα το girly στυλ. Συνδυάστε την τούλινη maxi φούστα σας με ένα μαύρο κλασικό τοπ ή ένα κορμάκι, φορέστε ένα leather jacket ή ένα μαύρο τζιν μπουφάν και απογειώστε το look σας με τα μαύρα αρβυλάκια σας. Προσθέστε εντυπωσιακά αξεσουάρ ώστε να δώσετε στην εμφάνισή σας το λαμπερό στοιχείο που επιθυμείτε και ετοιμαστείτε να κλέψετε τα βλέμματα στην έξοδό σας!

Rock chic με μεταξωτό φόρεμα

Τίποτα δεν είναι πιο chic από ένα μεταξωτό φόρεμα τύπου νεγκλιζέ που αγκαλιάζει την σιλουέτα σας. Επιλέξτε να φορέσετε ένα midi ή maxi μαύρο σατέν φόρεμα με τιράντες και συνδυάστε το με ένα φαρδύ δερμάτινο jacket και τα αγαπημένα σας μποτάκια για απογευματινά εντυπωσιακά looks ή προτιμήστε να το αναδείξετε με ένα κοντό leather jacket και ψηλοτάκουνα μποτάκια για άκρως θηλυκές και rock βραδινές εξόδους. Θα είστε η επιτομή της κομψότητας αλλά και του στυλ!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το