Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>3 πρωτότυπες ιδέες δώρων για τον δάσκαλο - την δασκάλα των παιδιών σας

the roots web banners 06

3 πρωτότυπες ιδέες δώρων για τον δάσκαλο - την δασκάλα των παιδιών σας
20.09.2022 | 10:18

3 πρωτότυπες ιδέες δώρων για τον δάσκαλο - την δασκάλα των παιδιών σας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Η σχολική χρονιά ξεκινά και τι πιο όμορφο από το να παροτρύνετε τα παιδιά σας να προσφέρουν ένα όμορφο συμβολικό δώρο στους αγαπημένους τους δασκάλους προκειμένου να τους καλωσορίσουν και να τους ευχαριστήσουν για την βοήθεια που πρόκειται να τους προσφέρουν καθ’ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους. 

Αν θέλετε να διαλέξετε το ιδανικό δώρο για τους δασκάλους των μικρών σας αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι ταιριάζει στην περίσταση, βρήκαμε 3 πρωτότυπες ιδέες δώρων που σίγουρα θα τους χρησιμεύσουν και θα τους συγκινήσουν!

Σημειωματάρια-Ημερολόγια

Τα σημειωματάρια είναι ένα πολύ εύχρηστο δώρο για όλους, πόσο μάλλον για τους δασκάλους οι οποίοι οφείλουν να είναι πάντα οργανωμένοι. Ένα όμορφο σημειωματάριο θα γίνει ο προσωπικός βοηθός τους και θα τους λύσει τα χέρια καθώς θα τους επιτρέψει να καταγράφουν το πρόγραμμά διδασκαλίας τους, να συγκεντρώνουν τις προσωπικές τους σημειώσεις για την αξιολόγηση των μαθητών και να οργανώνουν την μέρα τους. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα ημερολόγιο 2023 είτε ένα σημειωματάριο με ιδιαίτερο σχεδιασμό και να αφήσετε το παιδί σας να κάνει μια χαρούμενη ζωγραφιά ή να γράψει μια αφιέρωση στην πρώτη σελίδα, κάνοντας το δώρο πιο προσωπικό.

Βιβλία

Το βιβλίο είναι ένα δώρο που σίγουρα κάθε δάσκαλος θα εκτιμήσει, ενώ υπάρχει τεράστια ποικιλία βιβλίων στην αγορά ώστε να επιλέξετε εκείνο που θα ενθουσιάσει τους δασκάλους των παιδιών σας. Αναζητήστε ένα λογοτεχνικό βιβλίο που να σχετίζεται με την σχολική ζωή, τα βιώματα-αναμνήσεις των δασκάλων και τα πιθανά ενδιαφέροντά τους και να είναι διασκεδαστικό, ώστε να το διαβάζουν με ευχαρίστηση. Είμαστε βέβαιοι πως ένα τέτοιο βιβλίο θα συντροφεύει τους δασκάλους των μικρών σας στις προσωπικές τους στιγμές χαλάρωσης και θα τους πλημμυρίσει με εκατοντάδες εικόνες και συναισθήματα!

Λουλούδια

Τα λουλούδια ανήκουν στα διαχρονικά δώρα που οι μαθητές επιλέγουν να προσφέρουν στους δασκάλους τους ωστόσο μπορείτε να πρωτοτυπήσετε και να αφήσετε τα παιδιά σας να βάλουν το προσωπικό τους στοιχείο. Επιλέξτε ένα λουλούδι ή κάποιο φυτό τοποθετημένο σε κεραμική γλάστρα και διακοσμήστε την με μια όμορφη ευχή για καλή σχολική χρονιά, γραμμένη από τα χεράκια των μικρών σας. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και το αποτέλεσμα σας εγγυόμαστε ότι θα είναι εντυπωσιακό! Μπορείτε ακόμη να παροτρύνεται τα παιδιά σας να ζωγραφίσουν την γλάστρα με ακρυλικά χρώματα. Η ασχολία αυτή θα τα ξετρελάνει και θα ανυπομονούν να δημιουργήσουν την πιο όμορφη και ιδιαίτερη γλάστρα ώστε να την προσφέρουν στους αγαπημένους τους δασκάλους.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις για ιδιαίτερα δώρα που στόχο έχουν να ευχαριστήσουν τους δασκάλους των παιδιών σας και να αποτελέσουν μια ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού προς το πρόσωπό τους. Ό,τι και αν επιλέξετε είμαστε σίγουροι πως αυτή η μικρή κίνηση θα τους συγκινήσει βαθιά!

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel