Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>5 χρυσοί κανόνες για το στοίχημα σε ιπποδρομίες

banner roots

5 χρυσοί κανόνες για το στοίχημα σε ιπποδρομίες
15.06.2022 | 09:32

5 χρυσοί κανόνες για το στοίχημα σε ιπποδρομίες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Όταν στοιχηματίζετε σε ιπποδρομίες, πρέπει να ακολουθείτε έναν συγκεκριμένο οδηγό. Αυτό συμβαίνει εάν ακολουθείτε ένα σύστημα στοιχηματισμού ιπποδρομιών ή συμβουλές στοιχηματισμού ιπποδρομιών. Έτσι, σας αφήνω με 5 χρυσούς κανόνες που θα σας επιτρέψουν να έχετε πιο σταθερά κέρδη εάν τους ακολουθήσετε για να στοιχηματίσετε στη σύνδεση μπόνους 22Bet bonus.

1 - Ποτέ μην στοιχηματίζετε περισσότερα από όσα αντέχετε να χάσετε

Αυτός ο κανόνας είναι πρώτος στη λίστα και πρέπει ΠΑΝΤΑ να τηρείται! Όμως, δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη πολλές περιπτώσεις ερασιτεχνών στοιχηματιστών που ρισκάρουν, ελπίζοντας ότι αυτό το στοίχημα θα είναι ο «τέτοιος» νικητής. Περισσότερη ενίσχυση! Ο μόνος τρόπος για να παραμείνετε στον κόσμο του στοιχήματος είναι να έχετε ένα σταθερό μακροπρόθεσμο κέρδος και για αυτό πρέπει να ακολουθήσετε ένα σταθερό σχέδιο, να χρησιμοποιήσετε ένα αποκλειστικό bankroll που δεν έχει περισσότερα χρήματα από όσα μπορείτε να χάσετε στη χειρότερη περίπτωση!

Επειδή μόλις αρχίσετε να στοιχηματίζετε ένα ποσό που δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε, η κρίση σας θα υποφέρει! Δεν υπάρχει τίποτα συναρπαστικό να θέτεις σε κίνδυνο το οικονομικό σου μέλλον ή ακόμα και αυτό της οικογένειάς σου! Αποφασίστε για το μέγιστο ποσό ανά στοίχημα και μείνετε σε αυτό!

2 - Θυμηθείτε, δεν υπάρχουν βεβαιότητες!

Αν έχω μάθει κάτι αυτά τα χρόνια του αθλητικού στοιχήματος, είναι ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ανεξάρτητα από το πόσο ακριβές είναι ένα στοίχημα, μην ρισκάρετε ποτέ ολόκληρο το bankroll σας. Για παράδειγμα, οι πιθανότητες να κερδίσετε εκατομμύρια ευρώ είναι περίπου 100 εκατομμύρια προς 1, αλλά σχεδόν κάθε εβδομάδα υπάρχει ένας νικητής.

Δεν έχει σημασία τι πιστεύετε ως «καλό», αυτό που έχει σημασία είναι να τηρείτε τη στρατηγική και το στοιχηματικό σας σχέδιο, να μην παίρνετε περισσότερο ρίσκο από αυτό που συμφωνήσατε. Γιατί αν «το πράγμα πάει στραβά», αύριο είναι μια νέα μέρα.

3 - Πρέπει να είσαι ευέλικτος!

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι πρέπει να είστε ευέλικτοι στο στοίχημα γιατί υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να στοιχηματίσετε. Είναι αλήθεια ότι η εξειδίκευση σε ένα είδος κούρσας είναι καλή, αλλά τότε μπορείτε να στοιχηματίσετε σύμφωνα με την ανάλυσή σας.

Μια ερευνητική προσέγγιση που μπορεί να λειτουργήσει για έναν παίκτη μπορεί να μην είναι ιδανική για έναν άλλο. Πειραματιστείτε λοιπόν, διερευνήστε, δοκιμάστε διάφορες προσεγγίσεις στοιχηματισμού και μετά εξειδικεύστε. Ακόμα κι αν κερδίσετε, μην αποκλείεται από άλλες πιθανότητες.

Υπάρχουν πολλές προσεγγίσεις από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε: υποστήριξη, lay, trading, arbitrage, live στοιχήματα, χρήση λογισμικού στοιχημάτων για τη βελτιστοποίηση των στοιχημάτων σας.

4 - Κρατήστε ένα βιβλίο στοιχημάτων

Η τήρηση αρχείων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Παρακολουθώντας τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν, μπορείτε να λάβετε βασικές πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο στοιχηματισμού σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να καταλάβετε τι λειτουργεί καλύτερα και τι όχι.

Είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τα χαμένα στοιχήματα, καθώς προτιμάμε να ξεχνάμε, αλλά για να είστε επιτυχημένοι μακροπρόθεσμα πρέπει να κρατάμε αρχεία με ζημίες και κέρδη. Χρησιμοποιήστε το Excel για να δημιουργήσετε ένα γρήγορο υπολογιστικό φύλλο που σας επιτρέπει να εκτελείτε γρήγορα στατιστική ανάλυση. Ακόμη και ένα χειροκίνητο σημειωματάριο θα!

5 - Αφήστε τα συναισθήματα

Το να στοιχηματίζετε συναισθηματικά είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι παίκτες. Θα πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος. Πρέπει να είναι αυτονόητο, αλλά ποτέ δεν πρέπει να στοιχηματίζετε στην αγαπημένη σας ομάδα μόνο και μόνο επειδή θέλετε να τη δείτε να κερδίζει. Τα στοιχήματα πρέπει να τοποθετούνται με βάση το πόσα μπορείτε να κάνετε ανάληψη από τα κέρδη, όχι μόνο επειδή πιστεύετε ότι θα κερδίσετε.

Οι επαγγελματίες παίκτες του στοιχήματος δεν εμπλέκονται συναισθηματικά στην έκβαση του παιχνιδιού. Επομένως, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα ή έναν ιππόδρομο για διασκέδαση, μην στοιχηματίζετε. Έτσι, δεν θα υποστείτε διπλή απογοήτευση εάν το στοίχημά σας χάσει, όπως και το αγαπημένο σας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel