Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Πώς να αγοράσετε μπομπονιέρες online - 3 απλά βήματα

banner roots

Πώς να αγοράσετε μπομπονιέρες online - 3 απλά βήματα
21.01.2022 | 18:00

Πώς να αγοράσετε μπομπονιέρες online - 3 απλά βήματα

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Οι μπομπονιέρες είναι αναπόσπαστο μέρος κάθε τελετής γάμου ή βάφτισης. Είναι το αναμνηστικό που δίνουμε στους καλεσμένους για να τους ευχαριστήσουμε που μοιράστηκαν την χαρά μας. 

Αυτό που όλοι γνωρίζουν όσον αφορά τις μπομπονιέρες όμως είναι το γεγονός ότι η επιλογή και η αγορά τους δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Θέλει πολλή έρευνα για να βρεις την τέλεια μπομπονιέρα και αυτό απαιτεί και χρόνο, κάτι που σήμερα είναι πιο πολύτιμο από ποτέ. Επιπλέον, δεν είναι σπάνιο να βρει κανείς μια ωραία μπομπονιέρα αλλά όταν είναι έτοιμος να κάνει την παραγγελία να μάθει ότι η τιμή είναι απαγορευτική και να πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Το internet μπορεί να δώσει μία λύση σε αυτά τα προβλήματα.

Πλέον πολλές επιχειρήσεις που ειδικεύονται σε μπομπονιέρες και είδη γάμου ή / και βάφτισης έχουν eshops οπότε αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε την έρευνα αγοράς σας χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας. Επιπλέον, δεν περιορίζεστε μόνο στην αγορά της πόλης σας αφού μπορείτε να αγοράσετε από καταστήματα σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας τα οποία και θα στείλουν τις μπομπονιέρες στην πόρτα σας. Ας δούμε λοιπόν τρεις συμβουλές για την αγορά μπομπονιέρων από το διαδίκτυο.

1: Καλή έρευνα αγοράς

Όπως είπαμε και πριν, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε μία καλή έρευνα αγοράς πριν να προχωρήσετε στην παραγγελία μπομπονιέρων. Το Google θα είναι ο καλύτερος σας φίλος σε αυτή τη φάση. Απλά ψάξτε για τον όρο «μπομπονιέρες γάμου» ή «μπομπονιέρες βάφτισης» και θα βρείτε εκατοντάδες αποτελέσματα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και την περιοχή ή την πόλη σας για να πάρετε και τοπικά αποτελέσματα, αλλά αυτό έχει τα υπέρ και τα κατά του. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα μπορέσετε να δείτε το τελικό προϊόν από κοντά πριν την παραγγελία και το μειονέκτημα είναι ότι περιορίζετε πολύ την έρευνα σας.

Σκοπός της έρευνας σας είναι να μπείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερα sites σαν το https://www.mpomponieres4you.gr/ και να δείτε τι προσφέρουν και σε τι τιμή. Έτσι θα πάρετε μία καλή ιδέα για τα σχέδια και τις τάσεις όσον αφορά τις μπομπονιέρες την τρέχουσα περίοδο αλλά θα δείτε και σε γενικές γραμμές που κυμαίνονται οι τιμές για απλές αλλά και πιο σύνθετες μπομπονιέρες, έτσι ώστε να ξέρετε ποια καταστήματα είναι πιο οικονομικά και ποια είναι πιο ακριβά.

2: Ζητήστε βοήθεια για την επιλογή

Η αλήθεια είναι ότι οι μπομπονιέρες είναι κάτι που θα κληθούμε να αγοράσουμε μία ή πολύ λίγες φορές στη ζωή μας, οπότε είναι λογικό να μην γνωρίζει κανείς πολλά γι’ αυτές και να χρειάζεται βοήθεια με την επιλογή τους. Μπορεί να βλέπετε πράγματα σε ένα site που να σας αρέσουν, αλλά η περιγραφή τους να είναι πολύ «τεχνική» και να μην καταλαβαίνετε πως ακριβώς είναι το πραγματικό προϊόν. Σε όλα τα sites θα βρείτε στοιχεία επικοινωνίας, χρησιμοποιήστε τα για να μιλήσετε με κάποιον υπεύθυνο του καταστήματος για να σας κατατοπίσει καλύτερα αλλά και για να σας προτείνει λύσεις. Μην εκπλαγείτε αν σας προτείνει και κάτι που δεν υπάρχει στο site και που μπορεί να είναι πιο ιδιαίτερο ή ακόμη και πιο οικονομικό από τις επιλογές που υπάρχουν εκεί.

3: Προσοχή στα χρονοδιαγράμματα

Εννοείται ότι κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό σας δεν θα σας κάνει κάποια υπόσχεση που δεν μπορεί να τηρήσει όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιών και της παράδοσης, αλλά υπάρχουν πάντα και αστάθμητοι παράγοντες όπως τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι απεργίες. Καλό είναι λοιπόν να μην αφήσετε την παραγγελία σας για την τελευταία στιγμή. Ξεκινήστε από νωρίς την διαδικασία εύρεσης κι επιλογής μπομπονιέρας και στην συνέχεια εξηγήστε ότι τις θέλετε και κάποιες μέρες πριν την Μεγάλη Μέρα. Αν ακούσετε στις ειδήσεις για τυχόν γεγονότα σαν τα παραπάνω που μπορεί να επηρεάσουν τον χρόνο παράδοσης, μιλήστε αμέσως με την επιχείρηση για να δείτε τι μπορεί να γίνει και πως.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel