Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Τέσσερις συμβουλές για να πετύχεις στο αθλητικό στοίχημα

the roots web banners 06

Τέσσερις συμβουλές για να πετύχεις στο αθλητικό στοίχημα
30.11.2021 | 19:35

Τέσσερις συμβουλές για να πετύχεις στο αθλητικό στοίχημα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Μπορείτε να φανταστείτε αν η ιστορία του Back to the Future 2 ήταν αληθινή; Η δεύτερη ταινία της τριλογίας κυκλοφόρησε το 1989 και δείχνει έναν κακό που βρήκε ένα αλμανάκ με όλα τα αθλητικά αποτελέσματα και έβγαλε πολλά χρήματα.

Φυσικά, αυτό δεν είναι δυνατό να συμβεί, αλλά το να κολλήσετε πολλά χρήματα σε στοιχηματικούς ιστότοπους όπως η 20Bet δεν είναι τόσο δύσκολο πράγμα, απλώς ακολουθήστε τέσσερις βασικές συμβουλές για να αποφύγετε λάθη.

1 – Στοιχηματίστε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα

Το φιλοδώρημα είναι πολύτιμο και μπορεί να κερδίσει καλά χρήματα για τους παίκτες. Ποτέ μην αφήνετε ένα αθλητικό στοίχημα την τελευταία στιγμή, για παράδειγμα να ξεκινήσετε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Ο λόγος είναι ότι αυτές τις στιγμές υπάρχει μεγαλύτερη διακύμανση των αποδόσεων, μπορεί να είναι @3,3 σε μια στιγμή και μετά να αλλάξουν. Αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο της 20Bet εκ των προτέρων και δείτε τα διαθέσιμα γεγονότα για στοιχήματα.

2 – Ρισκάρεις τα πάντα σε μια διαμάχη

Πολλοί αρχάριοι κάνουν αυτό το λάθος και καταθέτουν ολόκληρο το bankroll τους σε ένα μόνο παιχνίδι. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύει το αξίωμα «μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα μόνο καλάθι». Μπορεί ακόμη και ο παίκτης να πάρει μια μεγάλη αγορά, παίρνοντας ένα τέτοιο ρίσκο, αλλά η προσπάθεια μπορεί επίσης να είναι ένα μεγάλο σουτ στο πόδι και να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

3 – Στοιχηματισμός σε ζωντανές εκδηλώσεις

Σε αυτό το σημείο και πάλι μπαίνουμε στο ζήτημα των αλλαγών αποδόσεων. Το στοίχημα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που ήδη συμβαίνει, για παράδειγμα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Οι αλλαγές στις αποδόσεις είναι ριζικές, κάθε γκολ, κάρτα ή τραυματισμός αλλάζει τα πάντα. Είναι απαραίτητο να είσαι έμπειρος σε αυτές τις περιπτώσεις και να μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα.

4 - Εμπιστοσύνη στην ειδικότητα

Αν δεν καταλαβαίνεις μπάσκετ, για παράδειγμα, καλύτερα να μην ρισκάρεις σε αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να εμπιστευτείς αυτό το άθλημα όπου είσαι ειδικός, λάτρης του περιεχομένου και επιμελής ακόλουθος. Η διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων στις οποίες βάζετε χρήματα μπορεί να αποφέρει ακόμη και ένα άπιαστο κέρδος από καιρό σε καιρό, αλλά μακροπρόθεσμα δεν πρόκειται ποτέ να είναι καλή συμφωνία.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel