Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>O Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε ραντεβού: Τρίτη στις 20:00 στα Σεπόλια με το τρόπαιο του ΝΒΑ | Θα παίξει μπάσκετ στο ανοιχτό

banner roots

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε ραντεβού: Τρίτη στις 20:00 στα Σεπόλια με το τρόπαιο του ΝΒΑ | Θα παίξει μπάσκετ στο ανοιχτό
02.08.2021 | 19:58

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε ραντεβού: Τρίτη στις 20:00 στα Σεπόλια με το τρόπαιο του ΝΒΑ | Θα παίξει μπάσκετ στο ανοιχτό

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση για το μεγάλο τουρ του τροπαίου του ΝΒΑ.

Το είπε και θα το... κάνει. Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο είπαν πως θα πάνε το βαρύτιμο «Larry O'Brien» στις παλιές του γειτονιές. Στα Σεπόλια, στους Ζωγράφου. Σήμερα το ανακοίνωσε.
 
Οπως αναφέρει στο Instagram, η οικογένεια Αντετοκούνμπο θα βρεθεί στα Σεπόλια αύριο, Τρίτη στις 20:00, για να έχει υποχωρήσει όσο το δυνατόν γίνεται και η ζέστη.
 
Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:
 sepolia
 
Στην Ελλάδα από χθες η οικογένεια Αντετοκούνμπο
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής έφθασαν στην Αθήνα ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ως πρωταθλητές του NBA πλέον, έχοντας μαζί τους το τρόπαιο.
 
Τα δύο αδέρφια έδωσαν συνέντευξη τύπου από το αεροδρόμιο, παρουσιάζοντας φυσικά το τρόπαιο του NBA, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώνει υπερήφανος που έφερε στην Ελλάδα ένα από τα σπουδαιότερα τρόπαια στον κόσμο.
 
«Δεν ξέρω για πόσες μέρες θα βρίσκεται εδώ, αλλά θα το πάμε στα μέρη που μεγαλώσαμε, Σεπόλια και Ζωγράφου! Τώρα που το είδαμε πάλι, ακόμα δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γίνει. Είναι τρομερό. Με σκληρή δουλειά από τους δυο μας και την ομάδα. Και φυσικά που όλοι μας στήριζαν από την Ελλάδα και εύχονται ότι καλύτερο για την ομάδα. Ολοι να είναι με μάσκες, να προσέχουμε. Θα παίξουμε λίγο μπάσκετ, να θυμηθούμε τα παλιά», είπαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το