Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Στοίχημα: Στοχεύει στην κορυφή η Νόρκεπινγκ

banner roots

Στοίχημα: Στοχεύει στην κορυφή η Νόρκεπινγκ
17.05.2021 | 17:21

Στοίχημα: Στοχεύει στην κορυφή η Νόρκεπινγκ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε των βασικών Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ολοένα και περισσότερο θα μας απασχολήσουν όλα όσα γίνονται στην Σκανδιναβία, τουλάχιστον πριν (και μετά) από το Γιούρο.

Παίξε στοίχημα στον οπαπ με τις νέες pamestoixima.gr προσφορες *
 
Έτσι, σήμερα θα κάνουμε ένα μικρό άνοιγμα προς την Αλσβένσκαν, την κορυφαία κατηγορία της Σουηδίας και το δύσκολο ματς που δίνει η Νόρκεπινγκ στην έδρα της Βάρμπεργκς.
 
Βάρμπεργκς: Βασικός στόχος της φετινής προσπάθειας της Βάρμπεργκς είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η περσινή σεζόν ήταν ένα μεγάλο μάθημα για την ομάδα και παρότι φέτος ξεκίνησε με άσχημα αποτελέσματα, οι παίκτες ολοένα και δείχνουν βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι, ελπίζοντας πως θα έρθουν οι νίκες. Κόντρα στην ισχυρή για τα δεδομένα της χώρας Νόρκεπινγκ, ο στόχος των γηπεδούχων είναι να μην ηττηθούν και αρχικά θα προσπαθήσουν να αμυνθούν δυνατά και στη συνέχεια να βγουν στην κόντρα.
 
Νόρκεπινγκ: Μετά από 3 σερί νίκες, που την έφεραν στις πρώτες θέσεις, η Νόρκεπινγκ δεν κατάφερε να κερδίσει την Ντέγκεφορς, καθώς έχασε πολλές φάσεις, μένοντας στο 1-1. Ακόμα και έτσι, παραμένει μια ομάδα που έχει τη μπάλα στα πόδια της προσπαθώντας να δημιουργήσει, πράγμα που την κάνει μια από τις καλύτερες της χώρας. Τα προηγούμενα χρόνια η Νόρκεπινγκ ήταν πάντα ψηλά, κατάφερε να πάρει τον τίτλο το 2015 και φέτος θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. Κόντρα στη Βάρμπεργκς θα επιτεθεί από το ξεκίνημα, ελπίζοντας σε ένα γρήγορο γκολ.
 
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι είναι νωρίς ακόμα για προγνωστικά, όλοι όσοι ασχολούνται με το Σουηδικό πρωτάθλημα, βλέπουν ότι η Νόρκεπινγκ θα είναι από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν τον τίτλο. Για να γίνει αυτό, παιχνίδια όπως αυτό με τη Βάρμπεργκ οφείλει να τα κερδίζει. Πάμε στο διπλό του 2.10 από το pamestoixima.
 
Για στοιχηματικές, αποδόσεις, προσφορές* και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel