Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Στοίχημα: Βολικό «Χ» στη Λα Σπέτσια

banner roots

Στοίχημα: Βολικό «Χ» στη Λα Σπέτσια
15.05.2021 | 15:54

Στοίχημα: Βολικό «Χ» στη Λα Σπέτσια

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Παίξε ειδικά στοιχήματα μαθαίνοντας τα πάντα για stoiximan εγγραφη τι χρειαζεται

Μόλις δυο αγωνιστικές μένουν για το φινάλε της σεζόν στο Καμπιονάτο και όλα τα «μέτωπα» πέραν της κορυφής είναι… ορθάνοιχτα, κάτι που κάνει τα περισσότερα από τα παιχνίδια άκρως ενδιαφέροντα.

Το πιο κρίσιμο ματς της ημέρας αναφορικά με τη μάχη της σωτηρίας είναι αυτό που θα γίνει στη Λιγουρία και συγκεκριμένα στην πόλη της Σπέτσια, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Τορίνο.

Σπέτσια: Παρότι κατάφερε να προηγηθεί δυο φορές στη γειτονική Γένοβα και την έδρα της αδιάφορης Σαμπντόρια, η Σπέτσια τελικά έφυγε με τον εκτός έδρας βαθμό, κάτι που την κράτησε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Μπενεβέντο. Οι νεοφώτιστοι θέλουν μόλις 2 πόντους στα ματς που μένουν για να σωθούν και αυτό μόνο στην περίπτωση που η Μπενεβέντο κάνει το 2/2. Το ματς με την Τορίνο είναι κομβικό, ενώ την τελευταία αγωνιστική έρχεται στην έδρα της η Ρόμα. Γενικότερα μιλώντας, η ομάδα έκανε μια σχετικά καλή σεζόν, η οποία σε περίπτωση σωτηρίας θα είναι η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Προβεντέλ – Βινιάλι, Τέρτσι, Ισμαΐλι, Μαρκίτσα – Εστέβες, Ρίτσι, Ματζόρε – Βέρντε, Ενζολά, Αγουδέλο.

Τορίνο: Πολλά σκυθρωπά πρόσωπα, σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση ήταν όσα έβλεπε κάποιος στους παίκτες της Τορίνο, μετά το πολύ βαρύ 0-7 από τη Μίλαν μεσοβδόμαδα. Ακόμα και έτσι, όμως, σε περίπτωση που έρθει η σωτηρία για τη «γκρανάτα», όλα αυτά θα είναι μια κακή ανάμνηση. Η ομάδα είναι στο +4 από τη Μπενεβέντο, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο (με τη Λάτσιο) και με το γεγονός πως την αντιμετωπίζει στο Τορίνο την τελευταία αγωνιστική και της κάνει ακόμα και η ισοπαλία, βάζει την ομάδα του Ντάβιντε Νικόλα σε πλεονεκτική θέση. Αρκετές οι απουσίες ενόψει Σπέτσια, στόχος είναι να φύγει «αλώβητη».

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Σίριγκου – Λιάνκο, Μπρέμερ, Μπουντζόρνο – Σίνγκο, Μπασέλι, Μαντράγκορα, Ρινκόν, Ροντρίγκεζ – Μπελότι, Σανάμπρια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σπάνια ανεβαίνουμε πολύ στο ρίσκο αναφορικά με τις προβλέψεις μας, όταν όμως μιλάμε για Ιταλία και βολικά αποτελέσματα, οι γείτονες είναι… μάστορες. Σπέτσια και Τορίνο με ισοπαλία μπορεί να σωθούν ακόμα και από αυτή την αγωνιστική, σε περίπτωση που δε νικήσει η Μπενεβέντο. Στο 3.00 το Χ στον Stoiximan.

Για cash out, αποδόσεις, free bet και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel