Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Μάχες κατάταξης

banner roots

Μάχες κατάταξης
02.03.2021 | 09:46

Μάχες κατάταξης

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Όσο πλησιάζει το τέλος της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα, τόσο εντείνονται οι μάχες για τη συμμετοχή στα πλέι-οφς ή ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Στο πλαίσιο αυτό η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στην Αθήνα και θέλει να φύγει με τη νίκη που θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση.

Στο άλλο ζευγάρι των σημερινών επιλογών μας, Εφές και Βαλένθια θα παλέψουν για την είσοδό της. Οι Τούρκοι στην πρώτη τετράδα και η Βαλένθια στην 8άδα.   Δείτε εδώ τις τελευταίες κληρώσεις κινο, όπως επίσης και στατιστικά και αποδόσεις από το παιχνίδι του ΟΠΑΠ (σημερινές και παλιές κληρώσεις).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήττα στο Βερολίνο από την Άλμα με 74-65. Απογοήτευση στον Παναθηναϊκό που μπήκε καλά στο παιχνίδι και βασιζόμενος στην καταπληκτική του άμυνα μπόρεσε και πήρε το προβάδισμα από νωρίς στο παιχνίδι. Και μπόρεσε να δημιουργήσει και να κρατήσει προβάδισμα που έφτασε και στους δέκα πόντους. Και έτσι κύλησε το παιχνίδι μέχρι την έναρξη της τετάρτης περιόδου. Εκεί η απραξία μπήκε στην εξίσωση του αγώνα, οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν να παίζουν την άμυνα του ξεκινήματος και με ένα επιμέρους 24-12 οι γηπεδούχοι έφτασαν στην νίκη.        

Ο αγώνας της περασμένης Κυριακής με τον Άρη και η άνετη επικράτηση ήταν σημαντικός για τον Παναθηναϊκό όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για να μπορέσει ναν βρει η ομάδα ρυθμό μετά την μεγάλη αγωνιστική αποχή. Γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο προπονητής του Κάτας, ελπίζοντας ότι θα έχει τον χρόνο η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη στη διπλή εβδομάδα.

Στατιστικά Στοιχήματος: Σημείωσε περισσότερους από 90 πόντους στους τελευταίους δύο εντός έδρας αγώνες του.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μπανταλόνα πλήρωσε τα σπασμένα της ήττας της Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα από την Βιλερμπάν. Οι “μπλαουγκράνα” επιβλήθηκαν με 62-80 της Μπανταλόνα και έδειξαν ότι άφησαν πίσω την κακή εμφάνιση της Παρασκευής. Σε έναν αγώνα που η Μπαρτσελόνα ήταν ιδιαίτερα νευρική και άστοχη, αποτέλεσμα κυρίως της σκληρής άμυνας των Γάλλων, και φυσιολογικά δεν μπόρεσε παρά να πετύχει μόλις 69 πόντους.                

Μια ήττα που σίγουρα αφύπνισε τους Καταλανούς, καθώς σε συνδυασμό με την νίκη της ΤΣΣΚΑ τους έκανε να αναθεωρήσουν την άποψη τους ότι έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά της κανονικής περιόδου. Και λογικά σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α. Θα δούμε και πάλι το αποφασιστικό πρόσωπό της.        

Στατιστικά Στοιχήματος:Τέσσερις σερί εκτός έδρας νίκες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα δείχνει ότι αισθάνεται πιο άνετα μακριά από το Παλάου Μπλαουγκράνα. Και η ανάγκη της για να επανέλθει στις νίκες μας οδηγούν στη στήριξή της.

Επιλογή μας το διπλό με χάντικαπ -6.5 σε απόδοση 1.77. Δείτε εδώ προγνωστικά από Αγγλία και Γερμανία.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η απόλυτη επικράτηση. Φιλοξενήθηκε από την Φενέρμπαχτσε στο απόλυτο ντέρμπι της Πόλης και την συνέτριψε με 74-106. Από την πρώτη στιγμή η Εφές ήταν αυτή που επέβαλε τον ρυθμό της και με όπλο την καλή της άμυνα κατάφερε και πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα. Όταν οι γηπεδούχοι - με μπροστάρη τον Ντε Κολό - βρήκαν ρυθμό επιθετικά, η Εφές απάντησε με τον δικό της επιθετικό πλουραλισμό. Και υπό την καθοδήγηση ενός εκπληκτικού Μπισιτς που έκανε ρεκόρ καριέρας με 37 πόντους, έκανε ότι ήθελε στο παρκέ και έφτασε άνετα στην μεγάλη νίκη.                        

Μια νίκη που τους εδραίωσε στην 8άδα και έκανε ορατή και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας που αν και έχει πολλούς μνηστήρες, βρίσκεται μόνο μια νίκη μακριά. Και η εκπληκτική της εμφάνιση απέναντι στην φορμαρισμένη Φενέρ δείχνει ότι η ομάδα είναι ικανή για τα πάντα.      

Στατιστικά Στοιχήματος: Πετυχαίνει περισσότερους από 80 πόντους στους 8 από τους τελευταίους 10 αγώνες της, ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ζενίτ και έφτασε στον θρίαμβο με 62-91. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η Βαλένθια μπήκε δυνατά στο δεύτερο και με ένα σερί 10-0 έδειξε στους Ρώσους τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ανύμπορη να ακολουθήσει τον ρυθμό που έδωσαν οι Ισπανοί οι γηπεδούχοι απλώς υποτάχθηκαν στην μοίρα τους και παράτησαν το παιχνίδι. Το οποίο και τελείωσε με 62-91.                

Και προφανώς όση ενέργεια είχε ως ομάδα η Βαλένθια εξαντλήθηκε στην Αγία Πετρούπολη και έτσι στον Κυριακάτικο αγώνα με την Ανδόρα δεν μπόρεσε να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο και έτσι ηττήθηκε με 84-72. Στην Ευρωλίγκα πάντως έχει χτίσει ένα σερί τριών νικών και διεκδικεί την είσοδο στην 8άδα.      

Στατιστικά Στοιχήματος: Πετυχαίνει πάνω από 90 πόντους στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της στην Ευρωλίγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Εφές τελευταία δείχνει ότι μπορεί να βασιστεί στην επιθεση της για να φτάνει στην νίκη. Και διαθέτει πολλούς πρωταγωνιστές. Και η Βαλένθια από την πλευρά της μπορεί να συνεισφέρει σε ένα πλούσιο επιθετικά παιχνίδι.  

Επιλογή μας το Over 161.5 σε απόδοση 1.93

Δείτε άμεσα όλες τις kino κληρώσεις και χρήσιμα στατιστικά δεδομένα στο kino20.gr μαζί με όλες τις παράξενες ανά δεκάδα και λήγοντα.

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το