Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Σάλτσμπουργκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ Προγνωστικά του Αγώνα 30/9/20

banner roots

Σάλτσμπουργκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ Προγνωστικά του Αγώνα 30/9/20
30.09.2020 | 18:23

Σάλτσμπουργκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ Προγνωστικά του Αγώνα 30/9/20

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Αναμέτρηση για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Σάλτσμπουργκ να υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην «Red Bull Arena». Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα στοιχήματος στο Sentragoal.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Εξαιρετικό πρόσωπο έβγαλε στο Ισραήλ για το πρώτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ από το 9ο λεπτό, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ δυναμικά και έκανε την ανατροπή μέχρι το 57’. Στη συνέχεια χαμήλωσε ρυθμούς, όμως πήρε χωρίς προβλήματα το διπλό με 2-1.

Όσον αφορά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Αυστρίας, έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα με τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Το Σάββατο κέρδισε χωρίς δυσκολίες τη Ριντ για το πρωτάθλημα, με 3-1 εκτός έδρας. Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως δεν έχει ηττηθεί στα 16 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Αγωνιστικά Νέα: Μοναδική νέα απουσία ο ποιοτικός μέσος Μπερνέντ (1/0, 2/0), σταθερά εκτός ο νεοποκτηθείς στόπερ Σολέ, ενώ ο έμπειρος χαφ Γιουνούζοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις και θα βρίσκεται τουλάχιστον στο πάγκο. Νέο πρόσωπο στην αποστολή και ο αμυντικός Ονγκουένε (0/0, 2/0), ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στο Ισραήλ γιατί βρισκόταν σε καραντίνα. Μοναδικό ερώτημα για την ενδεκάδα ο παρτενέρ του Ντάκα στην επίθεση, με τον Μπερίσα να έχει το προβάδισμα έναντι του Κοϊτά.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ούλμερ, Ραμάλιο, Βέμπερ, Κρίστενσεν – Οκουγκάουα, Καμαρά, Μουεπού, Σόμποζλαϊ – Ντάκα, Μπερίσα (Κοϊτά)

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Το πάλεψε μέχρι τέλους εντός έδρας απέναντι στη Σάλτσμπουργκ για τον πρώτο αγώνα της σειράς, όμως δεν πήρε αυτό που ήθελε. Παρότι προηγήθηκε από το 9ο λεπτό με τον Μπίτον, σχεδόν σε όλο το υπόλοιπο μέρος του αγώνα δέχθηκε έντονη πίεση και δίκαια γνώρισε την ανατροπή, χάνοντας με 2-1. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού πάντως έβγαλε κάποιες καλές στιγμές και θα μπορούσε να κάνει το 2-2.

Στα θετικά πως δεν αγωνίστηκε το Σ/Κ για το πρωτάθλημα του Ισραήλ και θεωρητικά αναμένεται πιο ξεκούραστη από τη Σάλτσμπουργκ. Over οι 4 από τις 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Αγωνιστικά Νέα: Ταξίδεψε με 20 παίκτες και αρκετούς νεαρούς στην αποστολή. Μετά το πρώτο ματς ανιχνεύθηκε θετικός στον Covid-19 ο μπακ Νταβιντζάντα (3/1, 2/0), τελευταίο θύμα ο επιθετικός Μπεν Χαΐμ (1/0, 2/0), προστέθηκαν στη λίστα με τους Ντάνιελ Πέρετζ (Τ), Σάμποριτ (Α, 3/0, 1/0), Ντορ Πέρετζ (Μ, 3/0, 2/0), Ντ. Γκλέιζερ (Μ, 3/0, 2/0), Ρίκαν (Μ, 3/1, 2/0), Γκρερέρο (Μ, 1/0, 0/0), Μπλάκμαν (Ε, 2/3, 2/0), Κοέν (Ε, 1/0, 2/0), Τούργκεμαν (Ε). Το μοναδικό ευχάριστο είναι πως εξέτισε ο μπακ Καντίλ (Α, 3/0, 2/1).

Πιθανή ενδεκάδα: (5-4-1): Τένενμπαουμ – Μπεν Μπίτον, Τίμπι, Γέινι, Μπαλτάκσα, Καντίλ – Γκολάσα, Μπέρσκι, Κάρτζεβ, Νταν Μπίτον – Αλμόγκ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Σάλτσμπουργκ υπερέχει σε όλα τα επίπεδα. Ποντάρισμα στο κουπόνι οπαπ το combo 1+Over 3.5 Goal με απόδοση 1.90 στην stoiximan

Χρήσιμα Προγνωστικά Στοιχήματος:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το