Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του 1.85

banner roots

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του 1.85
27.01.2019 | 13:56

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του 1.85

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Γράφει στο foxbet ο Λάμπρος Λυριτζής

Παιχνίδι δίχως αύριο είναι για την Μπολόνια αλλά και για τον ίδιο τον Φίλιπο Ιντζάγκι το σημερινό με την Φροζινόνε στο Ρενάτο Νταλ’Άρα. Με 14 βαθμούς και εντός της ζώνης του υποβιβασμού πρέπει πάση θυσία να πάρει την νίκη σήμερα κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται πιο χαμηλά από την ίδια. Σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση θα γίνει χειρότερη και βέβαια θα σημάνει και το τέλος του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της.

Υπάρχει άγχος και πίεση αλλά το ρόστερ των γηπεδούχων είναι ποιοτικότερο από αυτό των φιλοξενούμενων και περιμένω την νίκη να έρθει έστω και με ατομικές προσπάθειες. Όταν έγραφα χθες την ανάλυση ο άσος ήταν πολύ χαμηλά και χωρίς στοιχηματική αξία. Με έκπληξη είδα σήμερα το πρωί να έχει ανέβει σε επίπεδα που μπορεί να αποτελέσει στοιχηματική επιλογή.

Ελαφρώς ανοδική πορεία έχει και το διπλό της Γιουβέντους στο Ολίμπικο. Έχει κάποιες σημαντικές απουσίες η Μεγάλη Κυρία και βέβαια την βαθμολογική άνεση στην κορυφή αλλά...Δεν έχει δείξει να αδιαφορεί ή να χαλαρώνει σε κανένα παιχνίδι και από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχει απίστευτο κόμπλεξ κόντρα στους ισχυρούς συλλόγους της κατηγορίας, αφού δεν έχει νικήσει κανέναν φέτος. Υπάρχει και το Χ βέβαια που πολλές φορές μας χαλάει τα στοιχηματικά σχέδια αλλά θα την κάνω την κίνηση με το διπλό των μπιανκονέρι.

Στην δεύτερη κατηγορία, η Παλέρμο γνώρισε χθες δεύτερη διαδοχική ήττα και απομένει να δούμε αν θα επαναλάβει το καταστροφικό περσινό σενάριο του δεύτερου γύρου. Σε κάθε περίπτωση προσφέρεται ευκαιρία απόψε στην Μπρέσια να περάσει στην κορυφή για πρώτη φορά στην σεζόν. Η ομάδα του Κορίνι είναι από τις λίγες που συνδυάζουν την ουσία με το θέαμα και τρέχει τρομερό σερί στο Μάριο Ριγκαμόντι με 7 διαδοχικές νίκες. Δεν τίθεται ζήτημα για το αν μπορεί να τις κάνει 8 κόντρα στην αξιόμαχη αλλά χαμηλότερου επιπέδου Σπέτσια.

Η Σεβίγια νίκησε χθες και έπιασε την Ρεάλ Μαδρίτης στην 3η θέση αλλά η Βασίλισσα έχει την δυνατότητα απόψε να αυξήσει και πάλι την διαφορά στους 3 βαθμούς και να συνεχίσει το κυνήγι της Ατλέτικο για την 2η θέση. Προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που βελτίωσαν λίγο το κλίμα και κυρίως έχει επιστροφές σημαντικών παικτών στην δράση. Η Εσπανιόλ είναι ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα σε πολλές ομάδες με την επιμονή της αλλά κατανάλωσε μεγάλη ενέργεια στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα και αντιμετωπίζει απουσίες στην άμυνα που μπορούν να στοιχίσουν περισσότερο κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για τα kazino.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το