Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Κόντρα στις έδρες για ταμειάρα!

banner roots

Κόντρα στις έδρες για ταμειάρα!
23.11.2018 | 18:18

Κόντρα στις έδρες για ταμειάρα!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Στη σέντρα και πάλι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα την Παρασκευή και το κουπόνι μας δίνει πολλές επιλογές για να πληρωθούμε. Εμείς θεωρούμε πως αξίζει το ρίσκο να κοντράρουμε τις έδρες, αφού προκύπτουν ευκαιρίες.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Στουτγάρδη

Από δύο κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα, έρχεται η Λεβερκούζεν, με τελευταία χρονικά το 1-0 από τη Λειψία. Στη μετριότητα κινούνται οι «ασπιρίνες», που παρουσιάζουν προβληματικό πρόσωπο και έχουν κάνει την χειρότερη εκκίνηση της τελευταίας 15ετίας, ούσες στη 13η θέση μετά από 11 αγωνιστικές. Στον αντίποδα, πριν τη διακοπή, η Στουτγάρδη πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, επικρατώντας στη Νυρεμβέργη με σκορ 2-0. Είχαν πειστική εικόνα οι Σουηβοί, που βέβαια θα πρέπει να έχουν και ανάλογη συνέχεια. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι από τη Μπάγερ και για αυτό θα «χτυπήσουμε» το Χ2 που καλοπληρώνει.

Λεγκανιές – Αλαβές

Ευεργετική ήταν για την Λεγκανιές η διακοπή του πρωταθλήματος, αφού είχε συμπληρώσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Στο τελευταίο της χρονικά, έμεινε στο 0-0 με τη Χιρόνα εκτός έδρας, ενώ την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε σε φιλικό, με σκορ 3-1 από την Αλκορκόν. Γενικά φέτος, δείχνει πως θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή, σε αντίθεση με την Αλαβές. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, μετά τη δύσκολη νίκη τους με σκορ 2-1 επί της Ουέσκα. Τρομερή η φετινή τους εκκίνηση, αν και βγάζουν αδυναμίες μακριά από την έδρα τους. Σε κάθε περίπτωση έχουν το μομέντουμ κόντρα σε μια όχι πειστική Λεγκανιές. Για αυτό και θεωρούμε πως θα φύγουν αλώβητοι από τη Μαδρίτη. Πάμε με το 2DNB.

Μάθε τα πάντα για τα παιχνίδια της Netent στο casinonetent

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel