Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>«Ζόρικα Βράδια»: Σάκης Ρουβάς & Στέλιος Ρόκκος συμπράττουν δισκογραφικά

banner roots

«Ζόρικα Βράδια»: Σάκης Ρουβάς & Στέλιος Ρόκκος συμπράττουν δισκογραφικά
16.11.2018 | 18:34

«Ζόρικα Βράδια»: Σάκης Ρουβάς & Στέλιος Ρόκκος συμπράττουν δισκογραφικά

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος είναι έτοιμοι να μοιραστούν με το κοινό τα πιο «Ζόρικα Βράδια» τους.

19 χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία τους, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και ο διαχρονικός τραγουδιστής – τραγουδοποιός συμπράττουν ξανά στην ίδια σκηνή.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες μία σειρά περιορισμένων εμφανίσεων στο «FIX Night Club» της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να μεταφέρουν στη συνέχεια τη συνεργασία τους στην Αθήνα.

Η συναρπαστική αυτή συνύπαρξη στη σκηνή του ίδιου νυχτερινού κέντρου επισφραγίζεται με ένα ολοκαίνουργιο ντουέτο των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών.

Το 1999, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος ένωσαν τις φωνές τους στη μεγάλη επιτυχία «Όσο Έχω Εσένα», η οποία εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας και μεταδίδεται ακόμα στα ραδιόφωνα με τη φρεσκάδα ενός σημερινού τραγουδιού.

Σαφώς ωριμότεροι, καταξιωμένοι πλέον και με επιτυχίες σχεδόν τριών δεκαετιών, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος ηχογραφούν μαζί άλλο ένα τραγούδι για να ξυπνήσουν παλιές αναμνήσεις και να δημιουργήσουν νέες στιγμές.

Το ντουέτο των δύο καλλιτεχνών τιτλοφορείται «Ζόρικα Βράδια».

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Στέλιος Ρόκκος.

Τα «Ζόρικα Βράδια» του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου κυκλοφορούν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου από τη Minos EMI / Universal και την Panik Platinum.

 

rouvas rokkos zorika vradia

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel