Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Θα πληρωθούμε με τις έδρες

banner roots

Θα πληρωθούμε με τις έδρες
09.11.2018 | 17:57

Θα πληρωθούμε με τις έδρες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Στη σέντρα και πάλι την Παρασκευή τα ευρωπαϊκά πρωτάθλημα και το πρόγραμμα της ημέρας μας δίνει μια... πρόγευση για όσα θα δούμε το Σαββατοκύριακο. Ξεχωρίσαμε εμείς δύο σημεία σε αποδόσεις πάνω από το διπλασιασμό, σε Σκωτία και Ισπανία.

Αμπερντίν – Χιμπέρνιαν

Έχει το μομέντουμ η Αμπερντίν που έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Τελευταία, το εκτός έδρας 2-1 επί της Κιλμάρνοκ και μάλιστα εκτός έδρας. Έχουν φτιάξει την ψυχολογία τους οι «Ντονς», οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του αμυντικού Ρέινολντς. Στον αντίποδα, η Χιμπέρνιαν ήταν «ανεμική» στο εντός με τη Σεντ Τζόνστον και απογοήτευσε, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0. Μετράει πλέον τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη και ο Νιλ Λένον έκανε λόγο για την ανάγκη να... ξυπνήσουν οι ποδοσφαιριστές του. Παραμένει εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μαρσιάνο, ενώ επιστρέφει ο επιθετικός Καμπρί. Οι «Χιμπς» δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες τους. Από τη στιγμή που ο άσος προσφέρεται τόσο ψηλά, θα μπει στις επιλογές μας.

Λεβάντε – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Έβγαλε τα... μάτια της στο «Μαδριγάλ», αφού ισοφαρίστηκε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του ματς με τη Βιγιαρεάλ. Μπήκε έτσι τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών της, σε κάθε περίπτωση ωστόσο, παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Λεβάντε. Την ίδια ώρα, η Σοσιεδάδ είχε δύσκολο έργο κόντρα στη Σεβίλλη, την κράτησε όμως στο 0-0. Οι Βάσκοι πάντως αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού αγνοούν το γκολ στα τρία τελευταία τους παιχνίδια, με αποτέλεσμα ο κόουτς Γκαριτάνο να βρίσκεται υπό πίεση. Έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τους τραυματισμούς φέτος και το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με το μέρος της Λεβάντε. Σε τιμές διπλασιασμού, πάμε με τον 1DNB στα προγνωστικά στοίχημα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το