Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Σίτι και Σταντάρ για να πληρωθούμε με τα γκολ!

banner roots

Σίτι και Σταντάρ για να πληρωθούμε με τα γκολ!
01.11.2018 | 15:28

Σίτι και Σταντάρ για να πληρωθούμε με τα γκολ!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Συνέχεια στη δράση την Πέμπτη, με πολλές επιλογές από Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Εμείς στο στοίχημα προγνωστικά δωρεάν θα κρατήσουμε μια επιλογή για τη βέλγικη Jupiler League και μία από το αγγλικό League Cup, για να πληρωθούμε στα γκολ.

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Σταντάρ Λιέγης

Δεν λέει να πάρει τα πάνω της η Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία έρχεται από το εντός έδρας 2-2 με τη Μουσκρόν. Δείγμα της αγωνιστικής κατάστασης της «Εσεβέ», το γεγονός πως δέχθηκε δύο τέρματα από τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Παραμένει δε, με μόλις ένα βαθμό στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Από την άλλη, η Σταντάρ Λιέγης κράτησε στο 1-1 την ιδιαίτερα φορμαρισμένη Γκενκ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τους «κόκκινους», οι οποίοι με νίκη σήμερα μπαίνουν εντός εξάδας. Σαφώς και έχουν τη δυναντότητα να το κάνουν στο Βάρεγκεμ που δεν είναι και καμία έδρα φόβητρο. Δεδομένης της οριακής κατάστασης των γηπεδούχων πάντως, βλέπουμε ανοιχτό ματς και γκολ εκατέρωθεν. Πάμε λοιπόν με το combo του G/G με το over 2.5.

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ

Πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Τότεναμ. Παράμεινε έτσι η Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Premier League και ενώ ακολουθεί το ματς με τη Σαουθάμπτον. Σαφώς εκεί είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των «σίτιζενς», χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δώσουν βάρος στο σημερινό ματς του Λιγκ Καπ. Στον αντίποδα, η Φούλαμ παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης. Δεν είχε εκ νέου καλό πρόσωπο στο εντός με τη Μπόρνμουθ και γνώρισε δίκαιη ήττα με σκορ 3-0. Ακολουθεί δε, το πολύ κρίσιμο ματς με τη Χάντερσφιλντ. Οι «κότατζερς» πάντως, έχουν ποιότητα επιθετικά και τη δυνατότητα να βρουν το γκολ στο Μάντσεστερ. Θα ρισκάρει με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το