Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Η υποψιασμένη γιαγιά που γλύτωσε το κούρεμα στην Κύπρο
Η υποψιασμένη γιαγιά που γλύτωσε το κούρεμα στην Κύπρο
20.03.2013 | 13:39

Η υποψιασμένη γιαγιά που γλύτωσε το κούρεμα στην Κύπρο

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Επιλεγμένα

 Μια γιαγιά συνταξιούχος από τη Ρωσία με ποντιακή καταγωγή. έδειξε το δρόμο στη σωστή διαχείριση των καταθέσεων μπροστά σε ένα ενδεχόμενο κούρεμα. Ενώ όλοι διέψευδαν το κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων, πριν βεβαίως αυτό ανακοινωθεί επισήμως από το Γιούρογκρουπ, η γιαγιά πήγαινε κάθε Παρασκευή στην Ελληνική Τράπεζα στην Πάφο και σήκωνε τις 10 χιλιάδες που είχε αποταμιεύσει. Κάθε Δευτέρα πήγαινε και τα ξανακατέθετε. Το αποτέλεσμα ήταν, όταν ανακοινώθηκε το κούρεμα η γιαγιά να το γλυτώσει. Όπως γράφει το ΑΜΠΕ, όταν το προσωπικό της τράπεζας τη ρώτησε γιατί το κάνει αυτό κάθε Παρασκευή, η γιαγιά είπε ότι έχει γιό οικονομολόγο στη Ρωσία, ο οποίος της είχε πει ότι, αν είναι να γίνει κάτι «απρόοπτο» οικονομικά, αυτό θα γίνει Σαββατοκύριακο,-όπως και έγινε.

Έτσι, την περασμένη Παρασκευή η γιαγιά είχε τα χρήματα της στο σπίτι και ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές του γιου της, ''γλίτωσε'' το ''κούρεμα''.

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018