Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Μόνο με συνοδό η είσοδος παιδιών στη Disneyland
Μόνο με συνοδό η είσοδος παιδιών στη Disneyland
19.03.2013 | 14:28

Μόνο με συνοδό η είσοδος παιδιών στη Disneyland

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Το "μαγικό, παραμυθένιο βασίλειο" της Ντίσνεϊ είναι έτοιμο να κλείσει τις πύλες του για ασυνόδευτα παιδιά κάτω από την ηλικία των 14 ετών, έγινε γνωστό μέσω του γραπτού τύπου και επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο διαχείρισης των θεματικών πάρκων.

Όπως έγραψε η εφημερίδα Los Angeles Times τη Δευτέρα, το μέτρο θα ισχύσει για όλα τα θεματικά πάρκα της Ντίσνεϊ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το περίφημο Disneyworld στο Μαϊάμι της Φλόριντα και την Disneyland στο Αναχέιμ της Καλιφόρνια. Πλέον για να εισέρχεται κάποιο παιδί κάτω των 14 ετών στα πάρκα διασκέδασης, θα απαιτείται η συνοδεία ενός ατόμου μεγαλύτερου από αυτή την ηλικία.

Η νέα πολιτική της Ντίσνεϊ θα τεθεί σε ισχύ στις 23 Μαρτίου, όπως δήλωσε εκπρόσωπος των εταιρείας που διαχειρίζεται τα θεματικά πάρκα. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το ίδιο μέτρο, για την είσοδο παιδιών κάτω των 14 μόνο με συνοδό, θα ισχύσει και για το ευρωπαϊκό θεματικό πάρκο στη Eurodisney.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018