Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Παγκόσμιες προετοιμασίες για το τέλος του κόσμου - Χρυσές δουλειές για επιτήδειους

banner roots

Παγκόσμιες προετοιμασίες για το τέλος του κόσμου - Χρυσές δουλειές για επιτήδειους
19.12.2012 | 15:25

Παγκόσμιες προετοιμασίες για το τέλος του κόσμου - Χρυσές δουλειές για επιτήδειους

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Η τρομολαγνεία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το υποτιθέμενο «τέλος του κόσμου» έχει προκαλέσει ένα κύμα παγκόσμιου πανικού, ενώ αποτελεί μία πολύ καλή αφορμή για διάφορους επιτήδειους να εκμεταλλευτούν οικονομικά το γεγονός.

Εκτός από την απίστευτη ιστορία του χωριού Μπουγκαρά της Γαλλίαςπου πιστεύουν ότι είναι «οι εκλεκτοί», έχουν σημειωθεί αντίστοιχα απίστευτα περιστατικά και σε άλλες χώρες του κόσμου: στη Ρωσία σε μία φυλακή οι κρατούμενοι μαζεύουν προμήθειες πιστεύοντας ότι θα καταφέρουν να επιζήσουν.

 

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί και σχετική ιστοσελίδα (http://www.december212012.com) στην οποία πωλούνται διάφορα «αξεσουάρ επιβίωσης» όπως ένα ατομικό κουτί επιβίωσης με 275 γεύματα, αντιασφυξιογόνες μάσκες και χημικά για καθαρισμό νερού και αντοχή στην ραδιενέργεια, ενώ από τη Ρωσία διαθέτουν κουτιά εκτάκτου ανάγκης τα οποία περιλαμβάνουν ένα σκοινί, σαπούνι και μία βότκα για την έσχατη στιγμή.

Στην ίδια ιστοσελίδα διατίθενται και βιβλία για το τέλος, ταινίες και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους των επιτηδείων, ενώ υπάρχει και κουμπί για διαδικτυακές προσφορές χρημάτων για την ιστοσελίδα.

Παράλληλα, χιουμοριστικά διαγγέλματα βγάζουν και οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι σε μία ύστατη προσπάθεια να καθησυχάσουν το κοινό.

Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζούλια Γκιλάρντ αναφέρει ότι δεν θα φοβηθεί να σταθεί απέναντι στα ζόμπι, στα θηρία της κόλασης και στον θρίαμβο της κορεατικής ποπ.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο διάγγελμά της: «Απευθύνομαι στους συμπατριώτες μου Αυστραλούς που είναι ακόμη ζωντανοί. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, όπως προβλέπει το ημερολόγιο των Μάγια. Είτε το τελικό χτύπημα έρθει από τα ζόμπι που κατασπαράσσουν την ανθρώπινη σάρκα είτε από δαιμονικά θηρία είτε από τον θρίαμβο της Κ-ποπ, για ένα πράγμα μπορείτε να είστε βέβαιοι: Θα πολεμήσω έως το τέλος».

Σε λίγο πιο σοβαρό ύφος μίλησε και ο Ρώσος υπουργός Εκτακτων Αναγκών «βάσει των μέσων παρατήρησης που έχουν στη διάθεσή τους οι ρωσικές αρχές, μετά βεβαιότητας δηλώνω ότι ο κόσμος δεν πρόκειται να καταστραφεί αυτόν το Δεκέμβριο», ενώ και η Αμερικάνικη Κυβέρνηση στη δική της ιστοσελίδα αναφέρει: «Πολλές από αυτές τις φήμες αφορούν το ημερολόγιο των Μάγια που τελειώνει το 2012 (δεν τελειώνει), έναν κομήτη που θα προκαλέσει καταστροφές (δεν πρόκειται), έναν κρυφό πλανήτη που θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα προκαλέσει καταστροφές (όχι και πάλι όχι)»


Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel