Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Ήρθε η ανακύκλωση της γόπας του τσιγάρου!

the roots web banners 06

Ήρθε η ανακύκλωση της γόπας του τσιγάρου!
24.11.2012 | 12:52

Ήρθε η ανακύκλωση της γόπας του τσιγάρου!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Έρχεται η ανακύκλωση της γόπας στην Αμερική και συγκεκριμένα από μια μεγάλη καπνοβιομηχανία σε συνεργασία με μικρότερες του κλάδου της. 

Ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακύκλωσης ξεκινά από την μεγάλη εταιρεία Reynolds American Inc. και την New Mexico-based Santa Fe Natural Tobacco co, σε συνεργασία με την TerraCycle Inc. ενώνουν τις δυνάμεις τους για το νέο αυτό πρόγραμμα.

 


«Δεν χρειάζεται να πάμε και πολύ μακριά για να καταλάβουμε ότι πολλοί καπνιστές μολύνουν το περιβάλλον με τις γόπες τους» παραδέχτηκε η Santa Fe's head of sales and marketing, Cressida Lozano. 
 
Επίσης σύμφωνα με την ίδια, το κόστος που θα διαθέσει η εταιρεία, πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. 
 
Οι εταιρείες για το πρόγραμμα τους, προτείνουν σε νέους και νέες άνω των 21 ετών αλλά και σε εταιρείες, να μαζέψουν τις γόπες τους και να τις στείλουν στο TerraCycle.

Μόλις ο οργανισμός τις λάβει θα στείλει άμεσα μια δωρεά στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Keep America Beautiful. Κι έτσι μ ένα σπάρο δυο τριγώνια! Ανακύκλωση και φιλανθρωπία, δυο σε ένα. 
 
Επίσης ο οργανισμός θα ανακυκλώνει εκτός από τις γόπες και το χαρτί και τον καπνό που θα περιβάλει τις γόπες. 
 
Για να ολοκληρώσει το project της ανακύκλωσης και συγκεκριμένα το πώς θα ανακυκλώνει γόπες που να περιλαμβάνουν χαρτί, καπνό, στάχτη και φίλτρο, η εταιρεία έκανε 2 χρόνια. 
 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές του προγράμματος, αυτή η ιδέα, θα αποδείξει σε όλους μας ότι τα πάντα μπορούν και πρέπει να ανακυκλώνονται.
 
Επίσης η μελέτη για το πρόγραμμα αποκάλυψε ότι η γόπα του τσιγάρου είναι το πιο κοινό σκουπίδι που μαζεύεται από το δρόμο.
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel