Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Νίκος Αναδιώτης: Δεν με θεωρώ ακροδεξιό -Είμαι κατά της σεξουαλικής πράξης εκτός γάμου, και έχω αμαρτήσει

the roots web banners 06

Νίκος Αναδιώτης: Δεν με θεωρώ ακροδεξιό -Είμαι κατά της σεξουαλικής πράξης εκτός γάμου, και έχω αμαρτήσει
11.06.2024 | 10:25

Νίκος Αναδιώτης: Δεν με θεωρώ ακροδεξιό -Είμαι κατά της σεξουαλικής πράξης εκτός γάμου, και έχω αμαρτήσει

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Για την εκλογή του με το κόμμα Νίκη στις ευρωεκλογές 2024 μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Θα ήθελα να πω κάτι. Παρατηρώντας πριν, είδα μια κάρτα που δεν με εκφράζει προσωπικά, κατά λάθος μπήκε η "Νίκη" σε κάποια κόμματα που θεωρούνται ακροδεξιά. Ξέρω ότι δεν θα ήμουν εδώ αν πίστευες ότι είμαι ένας εκπρόσωπος της άκρας δεξιάς. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ακροδεξιό», είπε αρχικά στην εκπομπή του Alpha «T-Live».

Νίκος Αναδιώτης: Αμαρτία η σεξουαλική πράξη εκτός γάμου, είμαι αμαρτωλός κι εγώ

Στη συνέχεια, ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, αλλά και γενικότερα στη σεξουαλική επαφή εκτός γάμου:

«Δεν έχω πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία αλλά η ομοφυλοφιλική σεξουαλική δραστηριότητα, όπως και η ετεροφυλοφιλική ερωτική πράξη εκτός γάμου. Τα θεωρεί η Ορθοδοξία αμαρτία. Είμαι κι εγώ αμαρτωλός προφανώς. Αμάρτανα κι εγώ και εξακολουθώ να είμαι αμαρτωλός».

«Μένει να αποδειχθεί τι μπορώ να προσφέρω στο Ευρωκοινοβούλιο»

Τέλος, για την παρουσία του στο νέο Ευρωκοινοβούλιο είπε: «Μένει να αποδειχθεί τι μπορώ να προσφέρω στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο λόγος που επέλεξα να συστρατευθώ με τη Νίκη ήταν εξαρχής για να βοηθήσω το κίνημα και όχι να δω απαραίτητα τον εαυτό μου στην Ευρωβουλή».

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel