Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>H ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύει κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση στην Αττική, λόγω του τελικού Conference League

the roots web banners 06

H ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύει κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση στην Αττική, λόγω του τελικού Conference League
25.05.2024 | 17:52

H ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύει κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση στην Αττική, λόγω του τελικού Conference League

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Έκτακτα μέτρα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού του Conference League στην OPAP Arena μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα (29/5, 22:00).

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση και κάθε είδους πορεία (πεζή, μηχανοκίνητη κ.λπ) από την 06:00 ώρα της 29/5 έως και την 06:00 της 30/5 στον Νομό Αττικής.
 
Από την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ. εξαιρούνται:
τα νησιά του Αργοσαρωνικού και
περιοχές στις οποίες έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση δραστηριοτήτων- εκδηλώσεων σχετικές με την εν λόγω διοργάνωση καθώς και προκαθορισμένα σημεία συγκεντρώσεων φιλάθλων, όπως αναφέρονται κάτωθι:
στο Σ.Ε.Φ. στον Πειραιά,
στο Ο.Α.Κ.Α. (πάρκινγκ 5) στο Μαρούσι,
Σταθμοί ΗΣΑΠ «Θησείο» και «Ειρήνη» στην Αθήνα,
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Πλατεία Κοτζιά) στην Αθήνα,
Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί (Θησείο) στην Αθήνα,
Πλατεία Κοραή, Πλατεία Παπανικολή (Μαρίνα Ζέας) και Πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» (Καμίνια, Πεζόδρομος Αμοργού και Αγ. Ελευθερίου) στον Πειραιά.
 
Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, «η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της ιδιοκτησίας και επαπειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, τόσο στις περιοχές πραγματοποίησης εκδηλώσεων – δραστηριοτήτων συναφών με τον εν λόγω αγώνα, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Αττικής.»
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το