Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Βρέθηκε νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα | Χτυπημένο στο κεφάλι

the roots web banners 06

Βρέθηκε νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα | Χτυπημένο στο κεφάλι
10.05.2024 | 17:56

Βρέθηκε νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα | Χτυπημένο στο κεφάλι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Νεκρό και χτυπημένο στο κεφάλι βρέθηκε βρέφος στη χωματερή της Βραυρώνας. Πρόκειται για το βρέφος το οποίο εικάζεται ότι πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια.

Το βρέφος βρέθηκε μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ κατόπιν καταγγελιών ότι ζευγάρι από το Νεπάλ το πέταξε στα σκουπίδια. Πρόκειται για μωρό περίπου πέντε μηνών κύησης, που βρέθηκε στους μεγάλους κάδους στη χωματερή.
 
Οι Αρχές εξετάζουν εάν η γυναίκα απέβαλε, αν είχε πρόωρη γέννα ή αν σκότωσαν το βρέφος μετά την γέννησή του. Ο εισαγγελέας αναμένεται να διατάξει την σύλληψη του ζεύγους από το Νεπάλ, που κρατείται, αλλά ως τώρα αρνούνταν τα πάντα. Τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας, εργάζονταν σε ξενοδοχείο της περιοχής.
 
 
Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου στο iefimerida: Είμαι σε σοκ
Στο iefimerida.gr μίλησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μαρκοπούλου, Γιάννης Αϊδινιώτης, ο οποίος βρέθηκε στη χωματερή του Μαρκοπούλου συμμετέχοντας στις έρευνες που διεξάγει η αστυνομία.
 
Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Μόλις τώρα το βρήκαμε είμαι σε σοκ. Ειναι χτυπημένο στο κεφάλι. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που βλέπω...Βαφτίζω παιδί σε λίγες ημέρες και είναι απίστευτη η εικόνα. Ψάχναμε επι ώρες σε 20 τόνους σκουπίδια. Και τελικά το βρήκαμε σε αυτή την κατάσταση. Νεκρό και χτυπημένο στο κεφάλι», πρόσθεσε.
 
«Η αστυνομία αρχικά δεν μας είπε τι είχε συμβεί. Μας έλεγε αόριστα πράγματα προφανώς για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στις έρευνες. Μας ζητούσαν να μάθουμε που είχαμε πετάξει τα σκουπίδια που μάζεψαν οι εργαζόμενοι γύρω απο το ξενοδοχείο. Μετά έγιναν γνωστές οι πληροφορίες. Ειναι απίστευτο. Εξαιρετικά σοκαριστικες οι εικόνες που αντικρίζουμε», ανέφερε τέλος ο κ Αϊδινιώτης.
 
Το χρονικό της φρίκης
Το κουβάρι της υπόθεσης αυτής άρχισε να ξετυλίγεται χθες, όταν ένα ζευγάρι από το Νεπάλ, ηλικίας 30 ετών, πήγε στο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να έχει αιμορραγία.
 
Οι γιατροί δεν γνωρίζουν αν η γυναίκα απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά
 
Οι γιατροί ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ., λέγοντας ότι η γυναίκα ήταν έγκυος, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.
 
Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε το ζευγάρι στη Βραυρώνα και διαπίστωσαν ότι ήταν γεμάτο αίματα τόσο το μπάνιο, όσο και τα σεντόνια, αλλά και όλος ο χώρος.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας κάποια στιγμή φαίνεται ότι κάτι πέταξε στα σκουπίδια.
 
Το ζευγάρι βρίσκεται υπό έρευνα, κρατούνται και εξετάζονται. Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη και ο άνδρας έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια.
 
Ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα πάντα . Λέει ότι δεν πέταξε σκουπίδια και ότι δεν γνωρίζει τίποτε για αίματα στο δωμάτιο.
 
Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε μάλιστα ότι δεν γνώριζε ότι η σύντροφός του ήταν έγκυος. Αλλά και η γυναίκα δεν παραδέχθηκε ότι ήταν έγκυος.
Ερευνα από την αστυνομία στον σκουπιδότοπο που πετά ο δήμος τα απορρίμματα
 
Ωστόσο δεδομένου ότι δεν γνωρίζουν οι γιατροί εάν το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα νεκροψία-νεκροτομή από ιατροδικαστή.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel