Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φρικτή κακοποίηση σκύλου στην Αράχωβα

banner roots

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φρικτή κακοποίηση σκύλου στην Αράχωβα
05.12.2023 | 02:23

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φρικτή κακοποίηση σκύλου στην Αράχωβα

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Κατεπείγουσα έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που ευθύνεται για τη φρικτή κακοποίηση σκύλου στην Αράχωβα, διέταξε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια για την προστασία των ζώων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα διέταξε την απόδοση ποινικών ευθυνών σε βάρος του δράστη για τον άγριο βασανισμό του σκύλου, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να επιζήσει στην Αράχωβα.

Παράλληλα, η εισαγγελική λειτουργός παρήγγειλε στην Εισαγγελία Λειβαδιάς, όπου υπάγεται η Αράχωβα, κατεπείγουσα έρευνα προς εντοπισμό του δράστη, ενώ ζήτησε την άμεση ενημέρωσή της για τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται πως στην Αράχωβα ένας σκύλος, φυλής χάσκι, που ανήκε σε ιδιοκτήτη βασανίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, όπως διαπιστώθηκε από την κτηνιατρική εξέταση.

Το περιστατικό έχει κινητοποιήσει τις τοπικές αστυνομικές και δημοτικές αρχές, ενώ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της άγριας κακοποίησης του ζώου, το οποίο κατόρθωσε να επιστρέψει σπίτι του, αλλά τελικά δεν επέζησε.

 

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το