Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Αδιανόητη κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη | Τσιμέντωσαν ζωντανή γάτα με τα 5 γατάκια της

the roots web banners 06

Αδιανόητη κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη | Τσιμέντωσαν ζωντανή γάτα με τα 5 γατάκια της
16.09.2023 | 19:44

Αδιανόητη κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη | Τσιμέντωσαν ζωντανή γάτα με τα 5 γατάκια της

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλεται στη Θεσσαλονίκη. Συνεργείο ανάπλασης πεζοδρομίων τσιμέντωσε ζωντανά   γάτα με τα 5 γατάκια της!!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, εκσκαφέας εργολάβου που είχε αναλάβει τήν ανάπλαση των πεζοδρομίων της περιοχής , χτύπησε και έσπασε την καταπακτή του υπογείου του καταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Αφροδίτης 24, καταπακτή στην οποία μπήκαν η γάτα με τα 5 γατάκια της.

Καί ενώ ενημερώθηκε ο εργοδηγός για την ύπαρξη των 6 ζώων στην καταπακτή και ενώ είχαν συμφωνήσει να μείνει μία μικρή οπή στο καπάκι της καταπακτης ώστε να μπορούν τα ζώα να βγούν, ο εργολάβος έδωσε εντολή στο συνεργείο και τσιμέντωσαν στην κυριολεξία ζωντανά τα ζώα, χωρίς να αφήσει το παραμικρό άνοιγμα ώστε να μπορούν να βγουν !!

Είναι δε, τέτοια η αθλιότητα του εργολάβου ο οποίος έφτασε να δηλώνει ότι τα ζώα είχαν απομακρυνθεί από το κατάστημα, κάτι φυσικά που δεν ίσχυε αφού τα εγκλωβισμένα κάτω από τό τσιμέντο ζώα νιαούριζαν γοερά !!

Στο άκουσμα της πληροφορίας ότι εκλήθη ή αστυνομία, τα μέλη τού συνεργείου καί ο εργολάβος, εγκατέλειψαν τα πάντα στο σημείο και έφυγαν.

Παράλληλα, κλήθηκε συνεργείο το οποίο άμεσα μετακίνησε τις φρεσκοτσιμενταρισμένες πλάκες και άρχισε την προσπάθεια διάσωσης των εγκλωβισμένων (θαμμένων για την ακρίβεια) ζώων.

Από τίς 14.30 τό μεσημέρι έως τις 3 τα ξημερώματα (διάστημα 12,5 ωρών δηλαδή που ήταν θαμμένα), κατάφερε και βγήκε πρώτα η μητέρα, ενώ ακολούθησαν 3 από τα 5 μωρά της.

Τα άλλα 2 γατάκια δυστυχώς δεν έδωσαν σημεία ζωής, πιθανότατα πέθαναν από ασφυξία. 

 

Πηγή: Γιώργος Φιλοζωικό Προφίλ

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel