Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Το οργανωμένο σχέδιο δράσης του βιαστή προπονητή: Το δωματιάκι στο γυμναστήριο-κολαστήριο, σοκάρουν οι αποκαλύψεις

banner roots

Το οργανωμένο σχέδιο δράσης του βιαστή προπονητή: Το δωματιάκι στο γυμναστήριο-κολαστήριο, σοκάρουν οι αποκαλύψεις
23.03.2023 | 08:54

Το οργανωμένο σχέδιο δράσης του βιαστή προπονητή: Το δωματιάκι στο γυμναστήριο-κολαστήριο, σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για τη δράση του παιδόφιλου προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροήν και πλήθος άλλων αδικημάτων.

Ο προπονητής κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίαζε κατ' εξακολούθηση ανήλικες αθλήτριές του, μέσα στο γυμναστήριο και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.
 
Φέρεται μάλιστα ότι είχε μετατρέψει σε σπίτι έναν χώρο στον ημιώροφο του γυμναστηρίου, όπου έμενε κάποια βράδια, και θεωρείται ότι αυτός ήταν ένας από τους χώρους όπου ζούσαν τον εφιάλτη τα κορίτσια στα χέρια του.
 
 
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 44χρονος είναι πατέρας ενός εξάχρονου παιδιού και προπονητής πολεμικών τεχνών και φέρεται να είχε γίνει εφιάλτης για τις ανήλικες αθλήτριές του.
 
Τρεις κοπέλες, που πλέον έχουν ενηλικιωθεί, κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση, με την προκαταρκτική έρευνα να αποκαλύπτει πως τουλάχιστον δύο ακόμη κορίτσια είχαν πέσει θύματά του.
 
Το αρρωστημένο σχέδιο του παιδόφιλου προπονητή
Ο φερόμενος βιαστής ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να προβαίνει στις ντροπιαστικές πράξεις του, τις οποίες βιντεοσκοπούσε. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκε οπτικό υλικό κατά την έρευνα στα κινητά και στους υπολογιστές του.
 
Ο 44χρονος προσέγγιζε κορίτσια ηλικίας 12 με 16 ετών, τις οποίες επαινούσε για τις αθλητικές τους ικανότητες ώστε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα με σκοπό να κάνουν πολύωρες προπονήσεις, κυρίως ατομικές.
 
Οι κακοποιήσεις δεν ξεκινούσαν αμέσως αλλά μετά από καιρό και αφού ο προπονητής-βιαστής είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανηλίκων. Ήταν μάλιστα τέτοια η σχέση που φρόντιζε να χτίσει με την οικογένεια των παιδιών, έτσι ώστε να κάνει τους γονείς να πιστεύουν πως είναι υπεράνω υποψίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι -όπως αποκάλυψε ο Αlpha- ο προπονητής-βιαστής είχε καταφέρει να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τις οικογένειες των παιδιών σε σημείο που έτρωγε στα σπίτια τους και πήγαινε διακοπές μαζί τους.
 
Με τον τρόπο αυτόν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερνε να κερδίσει την πλήρη εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών και τις βίαζε, ενώ την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του T-Live, έκανε ψυχολογικό πόλεμο στα κορίτσια λέγοντάς τους πως «αν μιλήσετε για αυτό, θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες».
 
Το «πιτζάμα πάρτι» τον Μάιο του 2019
Ο 44χρονος είχε καταφέρει να κάνει τα κορίτσια που βίαζε να πιστεύουν ότι τον έχουν ερωτευτεί. Είναι χαρακτηριστικό πως ένα από αυτά που είχαν πέσει θύμα του έλεγε κατόπιν ότι ένιωθε πως ήταν ο θεός της.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 25 Μαΐου 2019 είχε οργανώσει «πιτζάμα πάρτι» και είχε αναρτήσει φωτογραφίες όπου φαίνονταν 15 με 20 παιδιά να βρίσκονται στο γυμναστήριο έχοντας στρώσει για να κοιμηθούν.
 
«Πέσαμε από τα σύννεφα»
«Έπεσα από τα σύννεφα γιατί δεν είχα καταλάβει τέτοια συμπεριφορά», δήλωσε πρώην αθλητής του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
 
Μητέρα πρώην μαθητή δήλωσε: «Ήταν προπονητής και ιδιοκτήτης, ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια πιθανώς είχε διαμορφώσει σε σπίτι κάποιο δωμάτιο, έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές».
 
Από την άλλη, μια πρώην αθλήτρια είπε: «Αυτά που άκουσα με έχουν ταράξει πάρα πολύ, είναι κάτι που δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πιστέψω, γιατί ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ κοντά σε εμένα, ήταν πραγματικά σαν ένας δεύτερος πατέρας, πάντα τον θαύμαζα».
 
Η Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο διαγράφει τον προπονητή
Η δράση του φέρεται να ξεκινά από το 2009, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο αντέδρασε αμέσως, σημειώνοντας ότι «αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν» και ότι «από την πρώτη στιγμή που η Ελληνική Ομοσπονδία έλαβε γνώση μπήκε στη διαδικασία να επικοινωνήσει με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κύριο Αυγενάκη. Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να φύγει από το τάε κβον ντο, εμείς τον θεωρούμε ήδη παρελθόν».
 
Φόβοι ότι κι άλλα κορίτσια έχουν πέσει θύματα του προπονητή
Εν τω μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι δεν είναι μόνο τα πέντε κορίτσια που έχουν πέσει θύματα του βιαστή-προπονητή. Είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.
 
Κρίσιμο στοιχείο στις έρευνες αποτελεί και το κινητό του, αλλά και οι υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές του, που κατασχέθηκαν. Θα ερευνηθεί, ακόμη, αν αναρτούσε περιεχόμενο με βιασμούς στο Διαδίκτυο.
 
Την Παρασκευή η απολογία του προπονητή
Ο 44χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατά συρροήν, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το