Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Λάρισα: Θρίλερ με νεκρό βρέφος που βρέθηκε θαμμένο -Στη ΜΕΘ η μητέρα, «δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος», λέει

banner roots

Λάρισα: Θρίλερ με νεκρό βρέφος που βρέθηκε θαμμένο -Στη ΜΕΘ η μητέρα, «δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος», λέει
10.03.2023 | 09:03

Λάρισα: Θρίλερ με νεκρό βρέφος που βρέθηκε θαμμένο -Στη ΜΕΘ η μητέρα, «δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος», λέει

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Ένα οικογενειακό δράμα αποκάλυψε η εσπευσμένη εισαγωγή προχθές 38χρονης γυναίκας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τοκετό και την ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζει θαμμένο το νεκρό νεογνό σε αγροτική περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», η 38χρονη, που φέρεται να δηλώνει άγνοια για την κύησή της, μετά από έντονους πόνους μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
 
Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ η 38χρονη γυναίκα στη Λάρισα
Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΠΓΝΛ αντιλήφθηκαν ότι η αιμορραγία προέρχεται από τοκετό και διαπιστώνοντας επίσης ότι η 38χρονη αντιμετωπίζει κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει, αποφάσισαν την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.
 
Συγγενείς της 38χρονης έθαψαν το νεογέννητο
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των ιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός αφού, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, με πρωτοβουλία τους οικείοι της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., γεννήθηκε νεκρό.
 
Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας μετέβησαν σε αγροτική περιοχή του νομού, όπου οι οικείοι της 38χρονης είχαν θάψει το βρέφος και χθες το μεσημέρι προχώρησαν στην εκταφή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικείοι σημειώνουν κατηγορηματικά πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.
 
Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους ενώ αναμένονταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel