Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Νότια προάστια: Καταγγελία-σοκ για σεξουαλική παρενόχληση 3χρονου από υπάλληλο παιδικού σταθμού

banner roots

Νότια προάστια: Καταγγελία-σοκ για σεξουαλική παρενόχληση 3χρονου από υπάλληλο παιδικού σταθμού
26.02.2023 | 10:49

Νότια προάστια: Καταγγελία-σοκ για σεξουαλική παρενόχληση 3χρονου από υπάλληλο παιδικού σταθμού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησαν γονείς ενός τρίχρονου αγοριού στα νότια προάστια, σύμφωνα με την οποία το παιδάκι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από υπάλληλο του παιδικού σταθμού στον οποίο πηγαίνει.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η καταγγελία έγινε από τη μητέρα του αγοριού στις 27/01, με τον εργαζόμενο να φέρεται να προσεγγίζει σεξουαλικά το παιδάκι και να του κατεβάζει το παντελόνι.
 
Η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση από το τμήμα Ανηλίκων, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία.
 
Νέα υπόθεση σεξουαλική παρενόχλησης συγκλονίζει την κοινή γνώμη
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία, η διοίκηση του δημοτικού παιδικού σταθμού απομάκρυνε τον υπάλληλο από τα καθήκοντά του.
 
Παράλληλα, αρκετοί γονείς παιδιών που θορυβήθηκαν μόλις έγινε γνωστό στην τοπική κοινωνία το περιστατικό, έστειλαν εξώδικο τόσο στη διοίκηση του παιδικού σταθμού, όσο και στον δήμο που είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του και ζητούν ενημέρωση για το συμβάν.
 
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις μέχρι τώρα έρευνες των Αρχών, δεν έχει προκύψει κάτι που να αποδεικνύει την ενοχή του υπό διερεύνηση υπαλλήλου.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το