Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Νέα Σμύρνη: Νεαρός ο δράστης, επίδειξη ισχύος η εκτέλεση στο κατάμεστο καφέ -Ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας;

the roots web banners 06

Νέα Σμύρνη: Νεαρός ο δράστης, επίδειξη ισχύος η εκτέλεση στο κατάμεστο καφέ -Ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας;
20.12.2022 | 08:55

Νέα Σμύρνη: Νεαρός ο δράστης, επίδειξη ισχύος η εκτέλεση στο κατάμεστο καφέ -Ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας;

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Κατάθεση αναμένεται να δώσει η 31χρονη κοπέλα, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της μαφιόζικης επίθεσης, στην κατάμεστη καφετέρια της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής.

Τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενδεχομένως και σήμερα να την επισκεφτούν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.
 
Κατάθεση πρόκειται να δώσει και η αδερφή της, με την οποία βρισκόταν μαζί στο καφέ, την ώρα της επίθεσης.
 
«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα»
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κάποια πρώτα λόγια τους προς τους αστυνομικούς, φέρονται να ήταν πως «όλα έγιναν πολύ γρήγορα, χωρίς να προλάβουν να δουν τον εκτελεστή».
 
Παράλληλα, σήμερα αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση στις δύο σορούς, του 41χρονου καθώς και του 44χρονου, με καταγωγή από την Αλβανία που δέχτηκαν τα πυρά.
 
Το προφίλ του δράστη
Οι αστυνομικοί, ήδη έχουν σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τον δράστη, καθώς από τις κινήσεις του που αναλύθηκαν από το βιντεοληπτικό υλικό, παραπέμπει σε νεαρό άτομο, το οποίο διέφυγε έχοντας την κάλυψη συνεργών του.
 
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο τρόπος που έδρασε, θεωρείται ως επίδειξη ισχύος.
 
Σεσημασμένος κακοποιός ο 41χρονος, θύμα της επίθεσης
Ο βασικός στόχος, ο 41χρονος με τα αρχικά C.K., που δέχτηκε δύο από τις σφαίρες στο κεφάλι, τo 2005 είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Κορυδαλλού. Το 2008 συνελήφθη και πάλι, για κλοπές, ενώ το 2012 κατηγορήθηκε για ληστεία στα Γιάννενα. Τέσσερα χρόνια μετά συνελήφθη εκ νέου, μετά τον εντοπισμό χασισοφυτείας στην Κόρινθο. Ήταν ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους ενώ του είχε απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα και έπρεπε να εμφανίζεται στο τμήμα της περιοχής του.
 
Ο 44χρονος που δέχτηκε τα πυρά στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και εξέπνευσε στον Ερυθρό Σταυρό όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο, είχε απασχολήσει για οπλοκατοχή και για το νόμο περί παράνομων παιγνίων.
 
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Στο στόχαστρο του τμήματος ανθρωποκτονιών έχει μπει το παρελθόν αλλά και οι επαφές του 41χρονου καθώς θεωρείται βέβαιο ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, στα πλαίσια ενδεχομένως της δράστης της αλβανικής μαφίας.
 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία στις Αρχές που να αναφέρει πως ανήκε σε κάποια ομάδα της νύχτας με το σενάριο η επίθεση να σχετιζόταν ίσως με υπόθεση ναρκωτικών να ενισχύεται.
 
Πηγή:iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το