Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Νίκαια: Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά την απόπειρα βιασμού της 20χρονης -«Βοήθεια, με σκοτώνει!»

banner roots

Νίκαια: Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά την απόπειρα βιασμού της 20χρονης -«Βοήθεια, με σκοτώνει!»
08.11.2022 | 09:27

Νίκαια: Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά την απόπειρα βιασμού της 20χρονης -«Βοήθεια, με σκοτώνει!»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα
Τα ουρλιαχτά της κοπέλας που προσπαθούσε να σωθεί από τη μανία του δράστη προκαλούν σοκ. Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε αποτυπώνονται σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως το STAR.
 
Στο βίντεο ακούγεται η 20χρονη να καλεί τους γείτονες να τη βοηθήσουν, φωνάζοντας ότι ο δράστης θα τη σκοτώσει, τη στιγμή που ο εκείνος τη χτυπά με μανία στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Εκείνη καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια του και χτυπά τις πόρτες των σπιτιών στη Νίκαια ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια: «Ανοίξτε μου, βοήθεια μην ξαναέρθει!».
 

 
Ο 28χρονος της επιτέθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11), κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια, λίγο πριν μπει στο σπίτι της.
 
Η κοπέλα προσπάθησε να αντιδράσει και τότε ο αλλοδαπός άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Από τις φωνές της κοπέλας, ένας ένοικος της πολυκατοικίας κάλεσε την Αστυνομία, αναφέροντας ότι κακοποιείται μια γυναίκα.
 
Μόλις έφτασε στο σημείο η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. με περιπολικό, ρώτησαν την κοπέλα τι είχε συμβεί και εντόπισαν τον άνδρα περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, καθώς οι περιγραφές ταίριαζαν στην εμφάνιση του άνδρα. Ήταν κοντοκουρεμένος, φορούσε μπεζ παντελόνι και μαύρο μπουφάν, ενώ είχε και αμυχές στο πρόσωπο από τα νύχια της 20χρονης.
 
Χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν ότι είχε τη στιγμή της σύλληψης το φερμουάρ του παντελονιού του ανοιχτό.
 
«Τον αναγνώρισα, προσπάθησα να τον αποφύγω, αλλά με ακινητοποίησε»
Η νεαρή κοπέλα μίλησε στο iefimerida.gr και περιέγραψε τον τρόμο που έζησε. «Καθώς γυρνούσα στο σπίτι, ένας άνδρας με κοιτούσε για περίπου 2-3 λεπτά και ξαφνικά μου επιτέθηκε. Εγώ είχα καθίσει κάτω από το υπόστεγο μιας πολυκατοικίας για να μη βρέχομαι, γιατί είχε καταιγίδα εκείνη την ώρα. Κατάλαβα ότι αυτός ήθελε κάτι περίεργο, γιατί με κοιτούσε επίμονα για περίπου δύο με τρία λεπτά. Κατάλαβα ποιος είναι γιατί τον ήξερα από τη γειτονιά και είχε κάνει φυλακή στο παρελθόν, διότι είχε κάνει τα ίδια πράγματα και σε άλλες κοπέλες. Όταν κατάλαβα ότι ήταν αυτός, προσπάθησα να κάνω κάτι για να τον αποφύγω. Αλλά σε δευτερόλεπτα ήρθε από πίσω μου και μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του» είπε, προσθέτοντας:
 
«Προσπάθησε να με ρίξει στο πάτωμα. Τα κατάφερε. Με έριξε στο πάτωμα, με χτυπούσε, προσπαθούσε να κάνει διάφορα. Μου έκλεισε το στόμα και τη μύτη και προσπάθησε να με ακινητοποιήσει για να με βιάσει. Στη συνέχεια βγήκαν οι γείτονες έξω, κι αυτός φοβήθηκε, γιατί αντιστεκόμουν. Μάζεψε τα πράγματά του και σηκώθηκε και έφυγε».
 
 
«Το κεφάλι μου έχει παραμορφωθεί από τα χτυπήματα»
Όπως ανέφερε η 20χρονη κοπέλα, τα σημάδια στο πρόσωπό της από τα χτυπήματα του δράστη είναι εμφανή, καθώς σχεδόν την παραμόρφωσε. «Έτρεξα από πίσω του για μερικά μέτρα, αλλά εγκατέλειψα την προσπάθεια για να αποφύγω τα χειρότερα. Ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες, δεν άντεχα άλλο, ήμουν χτυπημένη στο πρόσωπο. Ήρθε η Αστυνομία και το ασθενοφόρο, μου προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και τον συνέλαβαν. Με έχει χτυπήσει στο κεφάλι, κυρίως. Το κεφάλι μου έχει παραμορφωθεί, το μάτι μου και το αυτί μου έχουν μετατοπιστεί από τη θέση τους. Φοράω επίδεσμο, αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του».
 
«Εάν τον είχα μπροστά μου, δεν θα του έλεγα τίποτα, ούτε "ντροπή σου". Το μόνο που θέλω είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά και να επιστρέψει στη φυλακή, για να μην πάθουν το ίδιο και τα άλλα κορίτσια της γειτονιάς.
 
»Αυτό που θα ήθελα να πω στις κοπέλες είναι να μη φοβούνται να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά, να αντιστέκονται και να καταγγείλουν περιστατικά βίας στην Ελληνική Αστυνομία ώστε αυτοί οι άνθρωποι να τιμωρούνται παραδειγματικά και να σκέφτονται δύο φορές πριν προβούν σε οποιαδήποτε πράξη».
 
Γνώριμος στις Αρχές ο 28χρονος
Μόλις πριν από μερικούς μήνες αποφυλακίστηκε ο 28χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού και άγριο ξυλοδαρμό. Μάλιστα, ο δράστης έπρεπε να δίνει το «παρών» μία φορά τον μήνα στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
 
 
Σοκαριστικό είναι ότι πληροφορίες φέρουν τον ίδιο να είπε στους αστυνομικούς ότι ξεκίνησε να παρενοχλεί γυναίκες όταν έμαθε ότι τον απατούσε η σύντροφός του...
 
Την ίδια στιγμή, οι Αρχές εξετάζουν αν, εκτός από την 20χρονη την οποία αποπειράθηκε να βιάσει, υπήρχαν και άλλα θύματά του, καθώς είναι ο βασικός ύποπτος για ακόμη έξι απόπειρες βιασμού στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το