Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Σοκ στη Γλυφάδα: Πώς σκοτώθηκε το 18 μηνών αγοράκι | Η πρόγιαγιά το είδε να πέφτει στο κενό

banner roots

Σοκ στη Γλυφάδα: Πώς σκοτώθηκε το 18 μηνών αγοράκι | Η πρόγιαγιά το είδε να πέφτει στο κενό
03.11.2022 | 09:05

Σοκ στη Γλυφάδα: Πώς σκοτώθηκε το 18 μηνών αγοράκι | Η πρόγιαγιά το είδε να πέφτει στο κενό

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Σοκ στη Γλυφάδα, όπου ένα βρέφος 18 μηνών έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του.

Το σοκαριστικό γεγονός διαδραματίστηκε τη Τρίτη (1/11) στις 4:55 το απόγευμα σε διαμέρισμα της Οδού Σμύρνης, όταν το αγοράκι 18 μηνών βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας.
 
Βγήκε έξω και έπεσε στο κενό από άνοιγμα στην καλαμωτή
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα για μια στιγμή πήγε στο μπάνιο, ενώ ο πατέρας απουσίαζε από το σπίτι. Το μωρό διέφυγε της προσοχής, καθώς στο σπίτι βρισκόταν μαζί με τη μητέρα, μόνο ο 4χρονος γιος της οικογένειας.
 
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η μητέρα τονίζει ότι το μωρό κατάφερε να ανοίξει τη σίτα, βγήκε στο μπαλκόνι, άρχισε να κοιτάζει κάτω από το διαμέρισμα και έπεσε στο κενό. Αμέσως έτρεξε το μεγαλύτερο παιδί να την ενημερώσει για την τραγωδία.
 
Η οικογένεια είχε τοποθετήσει καλαμωτή στα κάγκελα, αλλά υπήρχε ένα μικρό κενό από όπου έπεσε και το άτυχο βρέφος.
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο MEGA, όλα συνέβησαν την ώρα που περνούσε από κάτω η προγιαγιά των παιδιών και είδε το μωρό να πέφτει στο κενό. «Ακούσαμε συναγερμούς και τέτοια αστυνομία, είπε κάποιος ότι έπεσε ένα παιδάκι από το μπαλκόνι», περιέγραψε γείτονας.
 
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε το 18 μηνών αγοράκι, στη συνέχεια έφτασε στο νοσοκομείο Παίδων όπου και διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατός του.
 
Γλυφάδα: Συνελήφθη ο πατέρας του βρέφους και αφέθηκε ελεύθερος
Ο πατέρας του βρέφους προσήχθη στο ΑΤ Γλυφάδας, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.
 
Έχει διαταχθεί συλλογή προανακριτικού υλικού για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος βρέθηκε στο κενό.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel