Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>«Είχε εμμονή μαζί του» | Σοκ στη Λέσβο με τον άνδρα που πήγε να κάψει τον αδελφό του και απανθρακώθηκε ο ίδιος

banner roots

«Είχε εμμονή μαζί του» | Σοκ στη Λέσβο με τον άνδρα που πήγε να κάψει τον αδελφό του και απανθρακώθηκε ο ίδιος
20.09.2022 | 08:56

«Είχε εμμονή μαζί του» | Σοκ στη Λέσβο με τον άνδρα που πήγε να κάψει τον αδελφό του και απανθρακώθηκε ο ίδιος

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (19/9) στην περιοχή Πολιχνίτου στη Λέσβο.

Όπως είχε ήδη αναφέρει χθες το iefimerida.gr, ο 71χρονος, που έβαλε φωτιά στην στο σπίτι του 62χρονου αδερφού του αλλά τελικά βρέθηκε ο ίδιος νεκρός, αντιμετώπιζε προβλήματα μαζί του.
 
Το παρελθόν του 71χρονου στις ΗΠΑ και η εμμονή με τον αδερφό του
Σύμφωνα με το MEGA, 71χρονος από πολύ μικρός είχε πάει στις ΗΠΑ και μάλιστα ερχαζόταν δίπλα σε έναν Γερουσιαστή θείο του στη Μασαχουσέτη. Από εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποκόμισε μεγάλο χρηματικό ποσό, γύρισε στην Ελλάδα και έκανε ένα ταξιδιωτικό γραφείο δίπλα στην αμερικανική βάση.
 
Έβγαλε μάλιστα και μία αγγλόφωνη εφημερίδα, και ζούσε σε μία κατοικία τεράστιας έκτασης 30 στρεμμάτων στον Χορτιάτη.
 
Παρόλα αυτά, υπο άγνωστες συνθήκες έχασε όλη την περιουσία του και χρωστούσε στους πάντες, τη στιγμή που οι συγγενείς του στη Λέσβο, έφτιαξαν την επιχείρησή τους, ένα κατάστημα γενικού εμπορίου, στο οποίο δούλευε ο μικρότερος αδερφός του.
 
Όμως ο 62χρονος αδερφός του, όταν ο ίδιος φαλίρισε, τον συντηρούσε. Ωστόσο, τα τελευταία 10 χρόνιαπου είχε κάνει ο ίδιος οικογένεια είχε σταματήσει να τον ενισχύει οικονομικά, τότε ξεκίνησαν και τα προβλήματα μεταξύ των αδερφών.
 
Το χρονικό της τραγωδίας
Ο 71χρονος δράστης, πήγε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/9) πήγε στη μονοκοτακοία του αδελφού του και έβαλε φωτιά, όπως φωτιά έβαλε και στο γκαράζ και στο αμάξι του 62χρονου.
 
Το θύμα, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, σώθηκε από θαύμα καθώς ξυπνησε ακούγωντας εκρήξεις. Πήγε να βγει από την πόρτα, ωστόσο κάηκαν τα χέρια του από τη φωτιά και στη συνέχεια πήδηξε από το παράθυρο προκειμένου να σωθεί. Μετέβη στο κέντρο υγείας με εγκαύματα στα χέρια.
 
Έπειτα, ο 71χρονος που βρισκόταν και σε κατάσταση αλλοφροσύνης, πήρε το αγροτικό του αυτοκίνητο, έβαλε φωτιά και στη συνέχεια έπεσε στο κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο αδερφός του.
 
Όμως για κακή του τύχη είχε πάνω του και δυο φιάλες προπανίου, τις οποιές πριν χρησιμοποίησε για τη φωτιά, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη και να απανθρακωθεί ο ίδιος.
 
Υπενθυμίζεται πως οι πυροσβέστες βρήκαν τη σορό του μόλις ολοκλήρωσαν την κατάσβεση της φωτιάς.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το