Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Χωρίς προβλήματα η Τράπεζα Θεμάτων | Συνδέθηκαν 1665 σχολεία και έγιναν 3292 κληρώσεις
afoi poriazi
Χωρίς προβλήματα η Τράπεζα Θεμάτων | Συνδέθηκαν 1665 σχολεία και έγιναν 3292 κληρώσεις
23.05.2022 | 19:15

Χωρίς προβλήματα η Τράπεζα Θεμάτων | Συνδέθηκαν 1665 σχολεία και έγιναν 3292 κληρώσεις

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Οι κληρώσεις για την Τράπεζα Θεμάτων πραγματοποιήθηκαν κανονικά και δεν αναφέρθηκαν προβλήματα μετά το τέλος της διαδικασίας - Ξεκίνησαν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για του μαθητές Λυκείου από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή «πρεμιέρα» της Τράπεζας Θεμάτων για τους μαθητές λυκείου. Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα κανονικά και δεν αναφέρθηκαν προβλήματα μετά το τέλος της διαδικασίας.

Συνολικά συνδέθηκαν 1665 σχολεία, χωρίς τα νυχτερινά, και έγιναν 3292 κληρώσεις και υπάρχουν 11.300 θέματα για όλες τις κατηγορίες των λυκείων.

Το ήμισυ των θεμάτων, δηλαδή το 1ο και το 3ο επιλέχθηκαν από τους καθηγητές και τα υπόλοιπα μισά, δηλαδή το 2ο και το 4ο θέμα από την Τράπεζα Θεμάτων.

Θυμίζουμε ότι η Τράπεζα Θεμάτων λειτούργησε για μία χρονιά το 2014 για να καταργηθεί ένα χρόνο μετά.

Όπως λέει στο protothema.gr o πρόεδρος του ΙΕΠ Γιάννης Αντωνίου, η Τράπεζα Θεμάτων συμβάλλει στην ανάπτυξη διδακτικών πρακτικών και βοηθά στη διαμόρφωση ίσων ευκαιριών ως προς την αξιολόγηση των μαθητών ενώ με βάση τα αποτελέσματα θα αξιολογηθεί και το εκπαιδευτικό σύστημα.

Σήμερα ξεκίνησαν σήμερα οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για του μαθητές Λυκείου από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, ύστερα από δύο χρόνια αναστολής των εξετάσεων λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών/τριών της Α ́ και Β ́ τάξης των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. διεξάγονται από σήμερα έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Επίσης, οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ ́ τάξης Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ., διεξάγονται από σήμερα έως την Τρίτη 31 Μαΐου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018