Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Άγιο Όρος: Αγνοούνται δύο άτομα | Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

banner roots

Άγιο Όρος: Αγνοούνται δύο άτομα | Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους
16.10.2021 | 09:40

Άγιο Όρος: Αγνοούνται δύο άτομα | Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση ανεύρεσης δύο αποπροσανατολισμένων προσκυνητών στο Όρος Άθως στο Άγιο Όρος. Επιχειρούν 8 Πυροσβέστες με ομάδα Ο.Ο.Ε.Δ. της 2ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα από ομάδα Ουκρανών προσκυνητών απροπροσανατολίστηκαν χθες το βράδυ και από σήμερα στις 6 το πρωί οπότε και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, έχει στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή αυτή την ώρα εκτιμώνται ως καλές από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, επρόκειτο για μία ομάδα Ουκρανών προσκυνητών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την αδιάκοπη βροχόπτωση, επιχείρησε να ανέβει χθες στο όρος Άθωνα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι ίδιοι, δύο από τα μέλη της ομάδας έχουν χαθεί.

Επρόκειτο για μία ομάδα εννέα ατόμων που ανέβηκε στο όρος. Ενώ η ομάδα ξεκίνησε την κάθοδο, δύο άτομα -οι αγνοούμενοι- έμειναν πίσω. Όταν αντιλήφθηκαν την απουσία τους, οι υπόλοιποι επέστρεψαν για να τους βρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κατόπιν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το σήμα που έλαβαν ανέφερε για δύο άτομα που έχουν αποπροσανατολιστεί, στο όρος Άθωνα, πλησίον της Μονής Αγίου Παύλου.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το