Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάστασή του

banner roots

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάστασή του
28.09.2021 | 14:31

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάστασή του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός η υγεία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων παρουσίασε ελαφρά βελτίωση

Αποσωληνώθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από το Σάββατο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό με κορωνοϊό.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται επί του παρόντος σταθερή.

«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Ευαγγελισμού.

Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό ωστόσο παρέμεινε σε κατ' οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

 

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και το περασμένο Σάββατο πήγε εκ νέου στο νοσοκομείο. Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία.

 

Ο Βασίλης Λεβέντης, παρά το γεγονός ότι είχε υποκείμενο νόσημα, δεν είχε εμβολιαστεί.

 

 
 
 
 

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι» εξήγησε στον ALPHA η σύζυγός του.

«Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνει νοσηλεία. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες», πρόσθεσε η σύζυγος του κ. Λεβέντη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel