Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Χιλιάδες αστυνομικοί καταθέτουν αγωγές κατά της Κασιμάτη

banner roots

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Χιλιάδες αστυνομικοί καταθέτουν αγωγές κατά της Κασιμάτη
13.12.2019 | 09:37

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Χιλιάδες αστυνομικοί καταθέτουν αγωγές κατά της Κασιμάτη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Την έντονη αντίδραση των αστυνομικών μετά την πρωτοφανή ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών.

Ο κ. Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σχολιάζοντας το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» που χρησιμοποίησε στην ανάρτησή της η Νίνα Κασιμάτη, δήλωσε πως μετά την μήνυση της ΠΟΑΣΥ, χιλιάδες είναι οι αστυνομικοί που προχωρούν σε μεμονωμένες αγωγές κατά της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είμαστε αηδιασμένοι», είπε ο κ. Μαυροειδάκος και πρόσθεσε: «Εχουμε παιδιά που πάνε στο σχολείο. Οι χιλιάδες νεκροί αστυνομικοί έχουν πίσω τους οικογένειες». «Εχει το σθένος να κοιτάξει κατάματα αυτούς τους γονείς και να τους πει «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»» διερωτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, ο οποίος έκανε λόγο για ρατσιστική επίθεση.

Ζήτησε συγνώμη για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» η Κασιμάτη
«Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το