Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακυρώνει επίσκεψη στο υπ. Παιδείας και συνάντηση με Σαμαρά
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης / Φωτογραφία: Eurokinissi Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης / Φωτογραφία: Eurokinissi
11.07.2019 | 13:36

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακυρώνει επίσκεψη στο υπ. Παιδείας και συνάντηση με Σαμαρά

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Την ακύρωση των προγραμματισμένων συναντήσεων του αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις γύρω από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να ακυρώσει το πρωινό του πρόγραμμα και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους φορείς, αλλά και τους υπουργούς που βρίσκονται στη Χαλκιδική λίγες ώρες μετά την κακοκαιρία που έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον έξι ανθρώπων.

Να θυμίσουμε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να έχει συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ στη συνέχεια είχε προγραμματίσει επίσκεψη στο υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπουργείο Παιδείας αύριο, Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 9:00 το πρωί.

 

Πηγή: iefimerida.gr