Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία στη Θεσπρωτία: Συνελήφθησαν κουνιάδα και πεθερά

banner roots

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία στη Θεσπρωτία: Συνελήφθησαν κουνιάδα και πεθερά
17.06.2013 | 10:38

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία στη Θεσπρωτία: Συνελήφθησαν κουνιάδα και πεθερά

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 37χρονου Υπαρχιφύλακα, που διαπράχθηκε την Τέταρτη 12.06.2013, στην περιοχή «Κιοσέικα» στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες, μία 42χρονη - κουνιάδα του 37χρονου, η οποία είχε βρεθεί στο χώρο της ανθρωποκτονίας τραυματισμένη στο κεφάλι, καθώς και η 60χρονη μητέρα της - πεθερά του θύματος. 


Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η 42χρονη εξεταζόμενη, ομολόγησε το έγκλημα και περιέγραψε με λεπτομέρειες το κίνητρο, τον τρόπο, το χρονικό και τις επιμέρους συνθήκες διάπραξης της ανθρωποκτονίας. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού για οικονομικής φύσης διαφορές, οι δυο γυναίκες, ενεργώντας από κοινού, προκάλεσαν τραύματα στο θύμα, ενώ επιπλέον η 42χρονη τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με πιστόλι, το οποίο βρέθηκε κρυμμένο κοντά στο χώρο του εγκλήματος, σε σημείο που υποδείχθηκε από την ίδια. 

Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθησαν με εντάλματα της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. 

Οι δυο συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. 

 

Πηγή: skai.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το