Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Μία ασυνόδευτη 9χρονη... ξεχάστηκε στο αεροδρόμιο της Ρόδου
Μία ασυνόδευτη 9χρονη... ξεχάστηκε στο αεροδρόμιο της Ρόδου
23.06.2019 | 11:15

Μία ασυνόδευτη 9χρονη... ξεχάστηκε στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Το κοριτσάκι θα ταξίδευε ασυνόδευτο και, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς στο Cretalive, η μητέρα πλήρωσε έξτρα χρήματα για επίβλεψη του παιδιού από αεροσυνοδό μέχρι να το παραλάβουν οι συγγενείς στον τελικό προορισμό, το αεροδρόμιο της Σάμου.

Η πτήση έφυγε κανονικά το πρωί του Σαββάτου από το Ηράκλειο αλλά το αεροσκάφος έκανε μια στάση στο αεροδρόμιο της Ρόδου για ανεφοδιασμό.

Εκεί φαίνεται ότι υπήρξε μια μεγαλύτερη από το κανονικό καθυστέρηση, ωστόσο μετά από περίπου 4 ώρες το αεροπλάνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του, τη Σάμο. Μόνο που η 9χρονη δεν ήταν μέσα σε αυτό.

Όπως αναφέρουν στο Cretalive οι συγγενείς, το κορίτσι παρέμεινε για άγνωστο λόγο στην ειδική αίθουσα ασυνόδευτων στο αεροδρόμιο της Ρόδου και κατατρομαγμένο μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να επικοινωνήσει με την μητέρα του, η οποία ήδη έχει πάει στην αστυνομία για να μπορέσει να βγάλει άκρη στην απίστευτη αυτή υπόθεση! Για καλή τύχη της οικογένειας,η μητέρα της 9χρονης είχε δώσει συσκευή τηλεφώνου στο παιδί προκειμένου να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί τους σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι.

Τελικά το παιδί, με πρωτοβουλία της αεροπορικής εταιρείας μεταφέρθηκε στην Αθήνα, προκειμένου από εκεί, στις 19.00 να ταξιδέψει για Σάμο.

Η οικογένεια της 9χρονης έχει ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες κατά παντός υπευθύνου για αυτή την αδιανόητη περιπέτεια που πέρασαν.

Η απάντηση της αεροπορικής εταιρείας
Τη δική της απάντηση για την περιπέτεια που πέρασε η 9χρονη, η οποία επρόκειτο να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου προς τη Σάμο, με ενδιάμεσο σταθμό τη Ρόδο, δίνει η αεροπορική εταιρεία Sky Express, με την οποία επικοινώνησε το enikos.gr.

Συγκεκριμένα, διαβεβαιώνουν ότι η 9χρονη βρισκόταν υπό την επίβλεψη συνοδού της εταιρείας καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, αλλά και της παραμονής της στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Όπως αναφέρουν, έπειτα από πρωτοβουλία της εταιρείας το κορίτσι μεταφέρθηκε με άλλο αεροσκάφος από τη Ρόδο στην Αθήνα και κατόπιν επιβιβάστηκε σε πτήση από το αεροδρόμιο της Αθήνας με προορισμό τη Σάμο, όπου περιμένουν την 9χρονη οι συγγενείς της.

Σημειώνουν παράλληλα ότι διενεργείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο το κορίτσι αποβιβάστηκε, όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στον ενδιάμεσο σταθμό της Ρόδου.

Πηγή: patrasevents.gr

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018