Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ψήφισε ο Μητσοτάκης: «Καλώ τους πολίτες να συμμετάσχουν στη γιορτή της δημοκρατίας»

banner roots

Ψήφισε ο Μητσοτάκης: «Καλώ τους πολίτες να συμμετάσχουν στη γιορτή της δημοκρατίας»
02.06.2019 | 14:30

Ψήφισε ο Μητσοτάκης: «Καλώ τους πολίτες να συμμετάσχουν στη γιορτή της δημοκρατίας»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

«Καλώ τους πολίτες να προσέλθουν για να εκλέξουν δημάρχους και περιφερειάρχες. Να συμμετάσχουν στη γιορτή της δημοκρατίας, ιδίως στις περιοχές όπου έχει στηθεί μία κάλπη. Καλή ψήφο σε όλους και σε όλες» τόνισε, χαρακτηριστικά.

Πριν ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε το συλλείτουργο του νέου αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου με τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που υποδεχόμαστε σήμερα στη Νέα Ιωνία τον νέο αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, όπου συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ και ο νεοεκλογείς Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

«Είναι ένας άξιος ιεράρχης, ο οποίος αναλαμβάνει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία. Οι ελπίδες και η αγάπη όλων μας τον συνοδεύουν στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει, να διακονήσει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και με αυτόν τον τρόπο να επαναβεβαιώσει την ενότητα της εκκλησίας» συνέχισε. «Του εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει» κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Πηγή: lifo.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel