Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Οι πρόωρες εκλογές φέρνουν παράταση για τις 120 δόσεις | Βροχή οι αιτήσεις
Οι πρόωρες εκλογές φέρνουν παράταση για τις 120 δόσεις | Βροχή οι αιτήσεις
30.05.2019 | 09:18

Οι πρόωρες εκλογές φέρνουν παράταση για τις 120 δόσεις | Βροχή οι αιτήσεις

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνουν οι φορολογούμενοι για την ένταξη των οφειλών τους στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις.

Αυτό προκύπτει από τον μεγάλο αριθμό των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ένταξη στη ρύθμιση. Σύμφωνα με τα στοιχεία, την πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ( ΑΑΔΕ) υποβλήθηκαν περισσότερες από 45.000 αιτήσεις από οφειλέτες. Το ύψος των οφειλών που αφορούν οι αιτήσεις αυτές ανέρχεται σε 402 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 311 εκατ. ευρώ είναι κύρια οφειλή και τα 91 εκατ. ευρώ προσαυξήσεις. Το επόμενο διάστημα εκτιμάται ότι θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός των ενδιαφερόμενων.

120 δόσεις: Σκέψεις για παράταση
Πολύ πιθανό είναι το σενάριο να δοθεί, από το υπουργείο Οικονομικών, παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, καθώς και της προθεσμίας για την ένταξη στις 120 δόσεις. Οπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνεται ότι λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιουλίου το υπουργείο Οικονομικών πρόκειται να ανακοινώσει παράταση της προθεσμίας υπαγωγής στη ρύθμιση σε ημερομηνία μετά από αυτές.

Πηγή: iefimerida.gr 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018