Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Κασιδιάρης: Το χαστούκι στην Κανέλλη ήταν ένα στημένο επεισόδιο -Να με απαλλάξετε

banner roots

Κασιδιάρης: Το χαστούκι στην Κανέλλη ήταν ένα στημένο επεισόδιο -Να με απαλλάξετε
16.05.2013 | 17:38

Κασιδιάρης: Το χαστούκι στην Κανέλλη ήταν ένα στημένο επεισόδιο -Να με απαλλάξετε

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, εκλήθη και κατέθεσε σήμερα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση του επεισοδίου στον ΑΝΤ1 με το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη.

Οπως αναφέρει και η Καθημερινή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τη «στημένη», όπως τη χαρακτήρισε, κατηγορία. και ζήτησε την απαλλαγή του. «Αρνούμαι κατηγορηματικά την κατηγορία που μου αποδίδεται. Ουδέποτε διέπραξα το αδίκημα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Αδιάψευστος μάρτυράς μου το τηλεοπτικό υλικό της επίμαχης εκπομπής, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία. Η εν λόγω κατηγορία προέκυψε κατόπιν κακόβουλου τηλεφωνήματος του δημοσιογράφου κ. Δελατόλα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ράικου, γεγονός που επίσης αποδεικνύεται από το τηλεοπτικό υλικό.

Είναι προφανές ότι η κατηγορία απαγγέλθηκε από άνθρωπο που ουδέποτε είδε το επίμαχο γεγονός, με προφανή σκοπό να κινηθεί άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία και να συλληφθώ, καθώς το εν λόγω αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα. Θεωρώ θλιβερό να συνεχίζεται η ταλαιπωρία μου και να διαπομπεύομαι δημοσίως από τα μέσα ενημέρωσης, για ένα αδίκημα που οι πάντες γνωρίζουν ότι δεν διέπραξα. Για όλους τους παραπάνω λόγους αιτούμαι την απαλλαγή μου».


Πηγή: iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel