Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Φοιτητής εισέπραξε γροθιές επειδή δεν πλήρωσε χωρίς απόδειξη

banner roots

Φοιτητής εισέπραξε γροθιές επειδή δεν πλήρωσε χωρίς απόδειξη
03.04.2013 | 13:26

Φοιτητής εισέπραξε γροθιές επειδή δεν πλήρωσε χωρίς απόδειξη

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Ελλάδα
Με ένα συντριπτικό κάταγμα στην κάτω γνάθο πλήρωσε ο 21χρονος τριτοετής φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Γιάννης Γκερέκος την απόφασή του να εφαρμόσει τον νόμο και να μην πληρώσει το ποτό του φεύγοντας έπειτα από βραδινή διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο της Κομοτηνής, επειδή αν και ζήτησε εντούτοις δεν έλαβε τη νόμιμη απόδειξη.   «Παρέα με άλλους τρεις συμφοιτητές μου βγήκα τα ξημερώματα του Σαββάτου από κατάστημα στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής χωρίς να πληρώσουμε τον λογαριασμό, γιατί δεν έφτασε σε μας ποτέ καμιά απόδειξη του καταστήματος για τα σφηνάκια που ήπιαμε. Ο σερβιτόρος δεν μας έφερε απόδειξη ούτε στην πρώτη ούτε μετά τη δεύτερη παραγγελία και φύγαμε λέγοντάς του ότι δεν θα πληρώσουμε χωρίς απόδειξη, γνωρίζοντας ότι πλέον ο νόμος επιτρέπει τη μη καταβολή αντιτίμου εφόσον δεν προσκομίζεται απόδειξη για τον πελάτη», διηγείται ο Γιάννης Γκερέκος.
«Καθώς προχωρούσαμε στην πλατεία της Κομοτηνής και έχοντας απομακρυνθεί αρκετά μέτρα από το κατάστημα, άκουσα κάποιον να έρχεται προς το μέρος μας φωνάζοντας, "για 8 ευρώ, ρε γύφτοι;" και μέχρι να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει δέχθηκα ένα ισχυρό χτύπημα στο πρόσωπο». Οι φίλοι του 21χρονου αναγνώρισαν μαζί με τον άγνωστο και τον σερβιτόρο που τους είχε σερβίρει τα ποτά και τελικά δεν πληρώθηκε από την παρέα τους.
Η διεύθυνση του καταστήματος πάντως, το οποίο ανήκει σε μεγαλομέτοχο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανθρακικού, διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή υπαλλήλων του με το περιστατικό, σημειώνοντας ότι «αποτελεί φοιτητικό στέκι που ουδέποτε έδωσε δικαίωμα για οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο στα οκτώ χρόνια της λειτουργίας του».
 
Πηγή: tanea.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το