Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>ΟΓΑ «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος»

banner roots

ΟΓΑ «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος»
02.04.2013 | 16:39

ΟΓΑ «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν τουριστικά καταλύματα, όλων των τύπων, δηλαδή: 

· Ξενοδοχεία όλων των μορφών και τάξεων. Ενοικιαζόμενα Δωμάτια/Διαμερίσματα, εξαιρουμένων των ενοικιαζομένων δωματίων/ διαμερισμάτων ενός κλειδιού.

· Επιπλωμένες κατοικίες- επαύλεις 
όλα με ιδιαίτερο λουτρό και κλιματισμό/ κεντρική θέρμανση, εντός των δωματίων, καθώς και

· Οργανωμένες κατασκηνώσεις (camping).

Το πρόγραμμα του ΟΓΑ κοινωνικός τουρισμός 2013 περιλαμβάνει 6/ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) σε τουριστικά καταλύματα (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια/διαμερίσματα, επιπλωμένες κατοικίες και camping), τα οποία θα συμβληθούν με τον ΟΓΑ και θα περιληφθούν σε ειδικό κατάλογο.

Το Πρόγραμμα ΟΓΑ κοινωνικός τουρισμός 2013 απευθύνεται σε 120.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, συνταξιούχους του Λογαριασμού Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, ασφαλισμένους οι οποίοι θα είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, που έχουν ασφαλίσει στον ΟΓΑ για περίθαλψη.

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η κατοχή βιβλιαρίου υγείας του ΟΓΑ σε ισχύ. Κριτήριο επιλογής καθορίζεται η κλήρωση, εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής υπερβεί τον εγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων. Κατ'εξαίρεση θα μπορούν να συμμετέχουν χωρίς κλήρωση, οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρόγραμμα ΟΓΑ κοινωνικός τουρισμός 2013, με την προϋπόθεση ότι λαμβάνουν προσαύξηση του ποσού της σύνταξής τους λόγω παραπληγίας-τετραπληγίας.

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής στον Κοινωνικό τουρισμό 2013

Οι Αιτήσεις- Υπεύθυνες Δηλώσεις Συμμετοχής, υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ στη διεύθυνση ΟΓΑ, Κλάδος Αγροτικής Εστίας, Πατησίων 30,
10170 Αθήνα, από 26-3-2013 έως 2-5-2013


Πηγή: dikaiologitika.gr

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel