Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ελεύθερος ο ένας από τους ομήρους του Ριζάι - απελευθερώθηκαν με γερανό έξι φύλακες

the roots web banners 06

Ελεύθερος ο ένας από τους ομήρους του Ριζάι - απελευθερώθηκαν με γερανό έξι φύλακες
17.03.2013 | 16:38

Ελεύθερος ο ένας από τους ομήρους του Ριζάι - απελευθερώθηκαν με γερανό έξι φύλακες

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Ελλάδα

Ωστόσο, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία υπό καθεστώς ομηρίας παραμένουν άλλοι πέντε συνάδελφοι του και μαζί με τον Ριζάι είναι άλλοι δυο κρατούμενοι.Η διαπραγμάτευση με τον βαρυποινίτη συνεχίζεται και η εντολή πάνω στην οποία κινούνται οι αρμόδιοι φέρεται να είναι «αφήστε τον να κουραστεί».

Στο μεταξύ πριν από λίγο, με γερανό απεγκλωβίστηκαν πριν από λίγο άλλοι έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι,οι οποίοι δεν ήταν όμηροι, αλλά παρέμεναν εγκλωβισμένοι στο χώρο των φυλακών

Ο βαρυποινίτης κρατάει ομήρους από το Σάββατο το βράδυ σωφρονιστικούς υπαλλήλους και μαζί με δύο συνεργούς του και με την απειλή αυτοσχέδιων μαχαιριών ζητάει αυτοκίνητο για να αποδράσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο αλβανικής υπηκοότητας κακοποιός είχε αποδράσει μαζί με το Βασίλη Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Σε επιφυλακή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η κατάσταση περιγραφόταν σε τόσο οριακή κατάσταση που ο δικηγόρος του Ριζάι του απηύθυνε σε δραματικό τόνο έκκληση να δώσει τέλος στην ομηρεία: «Αλκέτ, σε παρακαλώ θερμά να δώσεις άμεσα τέλος στην ομηρεία αθώων ανθρώπων. Προστάτευσε τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά και τη ζωή σου και τον εαυτό σου. Με λογική και ψυχραιμία παράδωσε τα όπλα και τα εκρηκτικά και τελείωσέ το.

»Σε παρακαλώ και σαν δικηγόρος σου και σαν φίλος σου μετά τα τόσα χρόνια της συνεργασίας μας και τις δίκες και τους αγώνες και τις αγωνίες που περάσαμε τόσο για εσένα όσο και για τη Σούλα. Στο ζητώ σαν χάρη... Σάκης» ανέφερε το μήνυμα που έστειλε στον Ριζάι ο δικηγόρος του Σάκης Κεχαγιόγλου.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το