Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Έκρηξη βόμβας στο Mall στο Μαρούσι

banner roots

Έκρηξη βόμβας στο Mall στο Μαρούσι
20.01.2013 | 13:30

Έκρηξη βόμβας στο Mall στο Μαρούσι

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Εκρηξη βόμβας έγινε στο Mall λίγο πριν τις 11 το πρωί. Σχεδόν μία ώρα νωρίτερα, άγνωστοι είχαν τηλεφωνήσει σε δύο διαφορετικά μέσα ενημέρωσης λέγοντας ότι θα γίνει έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο εμπορικό κέντρo.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αρχικά, ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε σταντ εφημερίδων κοντά στο πάρκινγκ του αχανούς εμπορικού κέντρου. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος στις κυλιόμενες σκάλες, που οδηγούν στον πρώτο όροφο του υπόγειου πάρκινγκ και μάλιστα κοντά σε υποκατάστημα τράπεζας.

Τι είπαν στο τηλεφώνημα οι δράστες

Το τηλεφώνημα έγινε στις 10 παρά πέντε το πρωί στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και λίγο αργότερα στην ιστοσελίδα zougla.

Ο άγνωστος είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου και ότι θα εκραγεί σε 48 λεπτά.

Εκκένωσαν το χώρο

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο άνδρες της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών και η περιοχή εκκενώθηκε.

Με εντολή της Αστυνομίας έκλεισε ο σταθμός Νερατζιώτισσα. Εκεί κάνουν στάση ο Προαστικός και το Μετρό, που σήμερα δεν λειτουργούσε λόγω απεργίας.

Στις 10 και 55 έγινε η έκρηξη.

Δύο ελαφρά τραυματίες

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα δύο ελαφρά τραυματίες, κατά πάσα πιθανότητα άτομα του προσωπικού ασφαλείας εταιρείας security του εμπορικού κέντρου.

Ευτυχώς, από την έκρηξη του εκρηκτικού μηχανισμού δεν προκλήθηκε φωτιά, και έτσι δεν υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές ή μεγαλύτερος κίνδυνος για θύματα.


Πηγή: iefimerida.gr
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το