Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Σήμερα τα προγράμματα ΕΣΠΑ για νέους ανέργους
Σήμερα τα προγράμματα ΕΣΠΑ για νέους ανέργους
10.01.2013 | 10:13

Σήμερα τα προγράμματα ΕΣΠΑ για νέους ανέργους

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Παρουσίαση του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση των Νέων» θα πραγματοποιήσουν από κοινού σήμερα, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 10.00 π.μ., ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Όπως ανακοίνωσε χτες το υπουργείο Παιδείας, το Εθνικό Σχέδιο Δράσης ενσωματώνει δράσεις απο Προγραμμάτα του ΕΣΠΑ που απευθύνονται στους νέους .Τα προγράμματα απο το ΕΣΠΑ για τους νέους ανέργους χρηματοδοτούνται τόσο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) όσο και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Είναι η πρώτη συντονισμένη, στοχευμένη και αλληλοσυμπληρούμενη δράση για την αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος της ανεργίας των νέων στη χώρα μας.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εργασίας, θα είναι παρόντες θεσμικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες και των τριών συναρμόδιων υπουργείων, όπου θα παρουσιάσουν λεπτομερώς τις 20 συνολικά δράσεις του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση των Νέων».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018