Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Η αντιγραφή της αλλοιωμένης λίστας έγινε μετά την αποχώρηση Παπακωνσταντίνου, πριν δοθεί σε Βενιζέλο
ikteo limnou
Η αντιγραφή της αλλοιωμένης λίστας έγινε μετά την αποχώρηση Παπακωνσταντίνου, πριν δοθεί σε Βενιζέλο
09.01.2013 | 19:36

Η αντιγραφή της αλλοιωμένης λίστας έγινε μετά την αποχώρηση Παπακωνσταντίνου, πριν δοθεί σε Βενιζέλο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Στις αρχές Ιουλίου του 2011 φέρεται να εχει αντιγράφει, σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πήγες, το στικάκι που έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς και περιέχει το αλλοιωμένο αρχείο της λίστας Λαγκαρντ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αντιγραφή έγινε έπειτα από την αποχώρηση του Γιώργου Παπακωνσταντινου από το υπουργείο Οικονομικών και πριν την επακόλουθη ανάληψη του υπουργικού θώκου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος παρέλαβε το αρχείο από τον τότε ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη. Ο ίδιος ο κ. Διώτης έχει καταθέσει πως παρέδωσε το επίμαχο στικάκι στον Ευάγγελο Βενιζέλο στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίμαχη, αλλοιωμένη αντιγραφή του Ιουλίου 2011 δεν αποκλείει την ύπαρξη προηγούμενων αλλοιώσεων, στο πλαίσιο προγενέστερων αντιγραφών.

Παράλληλα, οι οικονομικοί εισαγγελείς, με έγγραφο τους προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αρνούνται να εισέλθει στις έρευνες για τη λίστα η Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

 
Πηγή:skai.gr
 
Επιμύθιον και σχόλιο του FM100 : Στη χώρα της ανθρωποφαγίας, που και που ας περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη...
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018